Дорнско вино от “Игра на тронове”

  04 Юни 2019, 08:18     0

 

Дорнско вино от “Игра на тронове”, екзотичната китайска напитка, дюлева ракия с шафран и много други изненади ще Ви очакват на Wine Fest Burgas 2019 от 26 до 28 юли - Експозиционен център Флора.

 

Wine Fest Burgas идва точно в разгара на лятото, за да утоли жаждата ти да опиташ най-новото от българските и световни изби, да хапнеш гурме специалитети и да се запознаеш лично с хората отговорни за производството на тези чудеса за сетивата.

А дали за Вас или за приятелите, които сте пропуснали да доведете на фестивала, ще може да купите на цени на производител вина от България, Италия, Аржентина, Франция, Нова Зеландия и страни от Балканския полуостров.

За да разчупим обстановката за първа година ще може да дегустирате и селекция от екзотични спиртни напитки - една, от които е китайската Маотай, направена от ферментирало сорго. Премиера за България ще бъдат дюлевата и крушова ракия с шафран от Меларуж. А фокус тази година ще има и върху малиновото вино, което ще има представители от три различни фирми.

За първи път в България пристига любимата напитка на Тирион Ланистър от “Игра на тронове”, а именно вино от Дорн. Посетителите на Wine Fest Burgas ще бъдат първите в страната, опитали дорнското вино, а количеството е ограничено.

 

Жителите и гостите на града ще могат да опитат и козе сирене с трюфели от Du Chef Radichev, супер селското изпълнение на Гурменица и други месни и млечни деликатеси.

Всеки посетител ще получи стъклена брандирана дегустационна чаша и възможността да гласувате за най-доброто вино на фестивала.

Работно време е типично лятно и стартира от 16,00 часа. Вечерите ще можете да се насладите на прохладата на лятната градина, защото затваряме в 22,00 часа.

Събитието се осъществява с подкрепата на банка ДСК  и съдействието на община Бургас.

Дорнско вино от “Игра на тронове”

коментари

Добави своя коментар