Евтин дом на колела

  07 Май 2019, 07:35     823      0

Исландци направиха каравана за пътешествия

Много от любителите на автомобилните пътешествия биха искали да посетят Исландия, като обиколят и разгледат страната. Има обаче сериозен проблем  това е остров, което значи, че трябва да закараш автомобила си с ферибот. А това не е никак евтино.

Mink Campers

Проблемът е решен от двама исландски изобретатели, които през 2016 г. основават своя компания. Те предлагат на пътешествениците лагер сред природата с помощта на караваната Mink Camper. Тя представлява многофункционален, но малък на размери прицеп, в който може да се нощува под звездното небе.

Mink Campers

Размерите на караваната са толкова малки, че даже може да се учудите, колко неща събира тя. Ремаркето е предвидено за двама възрастни и едно дете, като вътре има креват с матрак с размери 140х200 см. Мини-кемперът разполага и с два огромни прозореца, както и с панорамен покрив.

Mink Campers

Този дом на колела се предлага с топли одеала, възгланици, система за отопление, светоидно осветление и аудиосистема Bose. Под задната врата е вградена миниатюрна кухня с газови котлони, резервоар с питейна вода, прибори и посуда.

Mink Campers

Дължината на караваната е 4,12 метра, широчината - 2,10, дължината на самата кабина - 2,81, а широчината - 1,51. Създателите на прицепа са категорични, че той е много по-удобен от всяка палатка. И твърдят, че наемът по е напълно по джоба на всички туристи.

Снимки: Auto-Medienportal.Net/Mink Campers

automedia.investor.bg

коментари

Добави своя коментар