Хотел във Варна получи престижна награда

  14 Юни 2019, 12:53     2

По време на провелият се за четвърти път в НДК Инвеститорски форум в туризма и хотелиерството, варненският хотел "Аква" бе класиран от клиентите си от цял свят, като един от 100-те най-добри хотели в България за 2019 - та година.

Класацията се базира на проучването Global Review index и изследва потребителските нагласи сред фокус-група гости на над 2000 хотели в страната. Хотел "Аква" има над 80,6% одобрение сред клиентите и отчита покачване на позитивната оценка на гостите си с близо два пункта. В изследването са взети предвид мненията на над 200 гости, дали повече от 1065 оценки на над 25 езика от цял свят.

Хотел "Аква" в град Варна многократно е бил предпочитано място за настаняване на екскурзионни туристи и екзотични гости на Морската столица от Япония, Виетнам, Южна Корея, Китай и др. Хотелът е избиран за място за настаняване на туристи от Франция, Холандия, Германия и Белгия.

Хотел "Аква" посреща и много клиенти от България, които го оценяват като най-предпочитано място за настаняване за бизнес пътувания.

Управителят на хотел "Аква", г-н Павлин Косев, получи специален плакет и грамота от организаторите на Инвеститорския форум в туризма и хотелиерството, провели проучването в Global Review Index. Павлин Косев е председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и наскоро бе отличен с приза „Мениджър на Балканите за 2018 г.“

коментари

Добави своя коментар

ники20.06.2019 г., 12:12 ч.

ъм що не си седя на село да си праиш кекса на тиферич ми си се завряла у таа дупка и ти :)

Мая Тонева16.06.2019 г., 21:48 ч.

Ехехехе, ква награда е взел тоя таралясник, беее, оляхте се. Веднъж ходих там инцидентно да правя кекс. Пък аз кат правя кекс, правя количества. И затуй викам на рецепционистката, че искам кинг сайз спалня и тя вика- ок. Седнахме, пийнахме, приготвихме се да печем кекса и кога отидохме на Кинг сайза, гледам...два отделни матрака. Пък нали знаете колко кофти се хълта в дупката между тях, ама не ми се разправяше вече с тъпи рецепционистки, та преглътнахме някак си неудобството. Компенсирахме с як кекс, но повече в тая дупка няма да стъпя. То и никой не ще, де, щото само там се оказа, че има места от хотелите наоколо. За ко са го наградили, за най-смотан хотел ли?