Хотелите в близкото бъдеще

  17 Септември 2019, 13:33     0

Телевизор, който знае кои са любимите ви филми, душове, които се адаптират към телесната ви температура - експерти и Guestline разкриха бъдещето на хотелските стаи.

Интерактивната хотелска стая, създадена от Guestline, в сътрудничество с AI (Изкуствен интелект) технологии и хотелиерски експерти, показва как ще изглежда и функционира хотелът на бъдещето до 2034 г.

„Скоро ще се появят екрани, които ще ви посрещнат по име, когато ги приближите във фоайето на хотела, като използват данни от вашите мобилни телефони, които вече съществуват - регистрирани чрез Wi-Fi на хотела. След като веднъж вече сте там, стартира автоматичен процес на регистрация чрез лицево разпознаване и ключът от стаята ви ще може да бъде изтеглен цифрово на мобилния ви телефон“, каза Ралф Фернандо, директор па стратегията и дигиталните операции в Pragma Consulting.

Скорошно проучване прогнозира, че от следващата година 85% от взаимоотношенията с бизнеса няма да изискват човешко взаимодействие и хотелите търсят начини да станат по-персонализирани и удобни за своите гости. Експертите казаха на Guestline, който възложи поръчката на проекта, че AI и гласовият контрол ще променят начина на преживяване на госта в хотела.

Фернандо допълни: „Гостите ще могат да регулират нивото на осветление, стайната температура и силата на музиката през AI или чрез цифрови подложки на стената“.

Хотелите могат да изглеждат така към 2034 година

Хотелите могат да изглеждат така към 2034 година

/infotourism.net

коментари

Добави своя коментар