Къща в Аризона (снимки)

  07 Май 2019, 08:08     0

Kendle Design Collaborative приключи работата си върху къща в Парадайз Вали, Аризона.

Тя се характеризира с наклонени тавани, които са провокирани от желанието да се създаде перфектната гледа към града и планината.

Къщата гледа към красив двор, разделен на три зони. В отдалечената част има басейн и спа. Виждат се още външна кухня и бар зона.

Централно място в двора заема всекидневна под открито небе, която е леко вкопана в земята. От тази точка имате пряка видимост към интериора на къщата.

Архитектите са се постарали да постигнат нещо доста хитро – от всяка една зона навън има достъп към къщата. Така външната столова води до столовата вътре.

В къщата зад столовата е бялата кухня. Централно поставен кухненски остров увеличава максимално работната площ. Освен това предлага достатъчно място за събиране на компания.

Всекидневната се характеризира с високи тавани и от нея имате достъп до малка зона за релакс навън. Подът е бял и от бетон.

На първото ниво има още една всекидневна – тя е снабдена с камина и отворени лавици. Големи плъзгащи се врати я свързват с двора.

По-нататък по коридора стигаме до домашния офис, който е решен в неутрални цветове.

В края на къщата е основната спалня. Подът е дървен, както и таванът. Има камина и пряк достъп до басейна.

В основната баня има плочки на стените от пода до тавана, изобилие от места за съхранение на вещи. Оттук отново имате излаз към външното пространство.

По стъпала от дърво и стомана стигате до втория етаж на къщата. Там има спалня за гости и френски прозорци – от пода до тавана.

В банята за гости е заложено на комбинация от дърво, бели плочки и камък.

 

/profit.bg

 

 

 

коментари

Добави своя коментар