Кралското семейство търси персонал

  26 Януари 2018, 13:33     0

Търсите си нова работа? Имате уникалния шанс да попаднете сред хора със синя кръв, съобщава profit.bg.

Кралският двор на Великобритания наема нови служители, като вече има три отворени позиции, публикувани в LinkedIn.

Според данни от сайта, стотици хора вече са кандидатствали, като повечето са от Великобритания и САЩ, съобщава CNBC.

Ето кои са свободните позиции:

Асистент по комуникациите

Кралското семейство търси асистент по комуникации, чиято работа ще се състои от съставяне на прессъобщения, изготвяне на медийни брифинги и създаване на публикации в социалните медии.

В длъжностната характеристика на търсения служител влиза още участие в организацията на събитията в двореца, като например партита, а за кралските задължения, провеждани извън резиденцията, той ще получава помощ, ако му е необходима.

Асистентът по комуникации ще е базиран в Бъкингамския дворец, но тази позиция ще осигури и възможности за пътувания в Обединеното кралство и в чужбина.

Служител по комуникациите

Тази позиция е подходяща за човек с опит в комуникациите и с отлични способности за създаване на съдържание.

Служителят ще отговаря на журналистически въпроси, ще изготвя редакционно съдържание за кралския уебсайт и ще се грижи за представителите на медиите по време на официални кралски събития по света.

По-конкретно, кралското семейство търси човек "с добра преценка и чувствителност, спокоен и дипломатичен, но и уверен, който е готов да допринесе активно с нови идеи и творческо съдържание", пише в обявата.

Служител по сигурността

Тази позиция, предлагаща двегодишен договор, е за човек, който е "естествено упорит и любезен, с детайлно ориентиран и точен подход към своята работа".

Той ще отговаря за инспектирането на всички хора, които посещават, работят и живеят в кралските резиденции. Това включва провеждане на проверки за сигурност и проверки преди наемане на работа.

За да получат длъжността, кандидатите трябва да бъдат невероятно организирани и да имат сериозни компютърни умения.

Ако искате да заемете едно от тези работни места, трябва да действате бързо. Кариерният експерт Вики Салеми казва, че колебанието е една от най-честите грешки, които хората правят, когато търсят работа.

"Ако видите обява за работа, която ви интересува, трябва да кандидатствате още същия ден", казва тя за CNBC. Няма как да знаете кога тя ще изтече. 

коментари

Добави своя коментар