Луксозен хотел на Малдивите наема стажант за спасяване на морски костенурки

  05 Юни 2019, 07:41     0
Снимка: cococollection.com

Повечето хора, когато чуят стаж, си представят, че ще носят кафета и ще фотокопират документи. Спокойно може да се каже, че стажът не е най-вълнуващата работа в света. Обаче не всички стажове са еднакви, особено един стаж на Малдивите.

Луксозен хотел на Малдивите наема стажант за работа в Центъра за спасяване на морски костенурки. Позицията е за две седмици през август, като кандидатът трябва освен да се грижи за костенурките, да публикува в Instagram и да се учи от ветеринарни експерти.

Нещо повече, успешният кандидат ще получи безплатни, настаняване и храна, което означава, на стойност около 5 000 паунда ($6 340).

Стажът не се плаща, но на практика стажантът не само няма да има никакви разходи, а и ще получи безплатна почивка в Малдивите в курорта Coco Palm Dhuni Kolhu.

Служителят ще бъде настанен във вила на кокили над водата - в тюркоазените води на тропическия рай.

Ако това не е достатъчно, успешният кандидат ще може да се радва и на някои от вълнуващите преживявания, достъпни за гостите на курорта, като круиз по залез слънце, гмуркане, гледане на делфини и екскурзия с гид водолаз в атола Баа.

Но все пак - това няма да е почивка - отговорностите на стажанта включват хранене на костенурки, почистване на резервоари, наблюдение на кабинети и медицински процедури и посещение на спасителни мисии за събиране на костенурки в нужда.

Стажантът ще трябва да предостави информация на гостите за проекта, да присъства на презентационни вечери и да публикува в социалните медийни платформи на проекта, за да информира последователите за случващото се в центъра.

За да имат шанс за осигуряване на стажа, кандидатите трябва да представят 2 до 3-минутно видео и мотивационно писмо от 500 думи, обясняващо защо смятат, че биха били подходящи за работата.

Няма нужда от никакъв предишен опит, за да кандидатствате, но трябва да сте жител на Обединеното кралство на възраст над 18 години и да желаете да работите в свързана област.

Можете да кандидатствате на уебсайта на Coco Collection от 17 юни до 31 юни.

/economic.bg

коментари

Добави своя коментар