Малка горска колиба е най-популярният имот за настаняване в Airbnb

  22 Септември 2019, 10:59     0

Дървената колиба сред гората е с размер само 10 квадратни метра, но е невероятно популярна сред търсещите подслон в платформата за споделено настаняване. Приличащата на гъба постройка се предлага за първи път в Airbnb през 2009 г. от домакините Кити и Майкъл. Това е само един от имотите, качени от тях на платформата.

Горската колиба е станала толкова популярна, че резервация трябва да се направи месеци напред. За нея има почти 1300 отзива от гости, които й дават петзвездна оценка за чистота, стойност и местоположение.

Едно от прелестите на малката колиба е нейният покрив, откъдето можете да се гледа звездното небе през нощта. Имотът е с площ 10 декара земя без огради, така че гостът да може да се наслади на природата: да се помотае на верандата, да се разхожда в гората, да гледа колибри, домашни кози, да отиде на плажа или да съзерцава звездите.

Колибата е оборудвана с хладилник, машина за пуканки пуканки, френска кафе машина и барбекю на открито  - всичко това обяснява защо е толкова популярна сред гостите. Докато някои мобилни телефони не работят в района, около колибата те имат Wi-Fi достъп, така че гостът има връзка, но наоколо има доста горски пътуки, в случай че реши да се изгуби сред природата за известно време.

И още нещо много важно: наемът за имота е само 130 щатски долара, а наемодателят изисква депозит в размер на 100 долара. /infotourism.net

коментари

Добави своя коментар