Оферти

Полети до Милано от само 6.99 Евро в посока

   
Полети до Милано от само 6.99 Евро в посока
  google

Полети до Милано

Резервирайте много изгодни полети до Милано за есента с тръгване от София и си организирайте един много приятен дълъг уикенд или почивка.

Ако обичате модата и дизайна, то Милано е Вашият град. Милано не е от градовете, които научаваш от един поглед; той има много съкровища, които чакат да бъдат открити. Като вътрешните дворове в италианските сгради – прекрасни, но някак скрити от погледа минувачите. Модата, дизайна, музеите, църквите, италианската кухня и събитията на града поетапно разкриват богатият му дух и многото му лица. Ако се вълнувате от мода задължително се разходете „златните улици” на Милано или „Il Quadrilatero d’Oro” – районът разположен между via Monte Napoleone, via Manzoni, via della Spiga и corso Venezia, където е и сърцето на столицата на модата с бутиците на най-важните модни марки. Витрините им са произведение на изкуството и винаги любопитна гледка – разходете се и вечер! Отбележете си и тези места: Armani/Silos и Fondazione Prada, музеи посветени на историческите дизайнерски къщи.

Тези от Вас фенове на съвременното изкуство: Pirelli HangarBicocca е важна спирка за Вас – впечатляващо с размерите си индустриално пространство (бивша фабрика за влакове), което помещава не по-малко впечатляващи с мащаба си инсталации. Pinacoteca di Brera пък е отличаваща се художествена галерия с висока световна оценка на колекцията си от италиански картини, която е разположена в красивия исторически квартал на Милано – Brera. Тук ще откриете множество малки бутици и работилници наред с кафенета, барове и ресторанти.

Що се отнася до присъщия на града идустриален стил, не толкова популярната къща-музей с парк Villa Necchi ще Ви разкрие богатството си на архитектурно бижу представително за живота и стила на богатата средна класа в Милано през 30-те години. Не пропускайте да се докоснете и до духовната страна на Милано – в централната част на града можете да посетите така специалната Basilica di Sant’Ambrogiо и криптата й с мощи на светци (една от най-старите църкви в Милано) както и малката, но слисваща със стенописите си Chiesa di San Maurizio. Ако си падате по винтидж базарите, отбийте се на регулярните и оживени битак пазари по каналите Navigli всяка последна неделя на месеца с коктейл в ръка, както и до East Market Milano.

Самолетни билети до Милано

Самолетните билети до Милано (Бергамо) от София можем да си закупим с Wizz Air или Ryanar. Цените за двупосочен билет започват от 14 Евро общо.

Дати:
Октомври – Ноември 2020
Вижте възможните дати от София с Wizz Air ТУК
Вижте възможните дати от София с Ryanair ТУК

Маршрут:
София – Милано – София

Примерни резервации на полети до Милано от София

Примерна резервация на полети до Милано (Бергамо) с Ryanair на цени от 7 Евро в посока и 14 Евро за двупосочен билет.

25 – 28 Октомври 2020

полети-до-милано-от-софия

Резервирайте полетите си изгодно с WizzAir. Цените започват от 8.50 Евро в посока и 17 Евро за двупосочен билет.

Пример:

25 – 27 Октомври 2020

полети-до-милано-бергамо

Настаняване в Милано

Предложенията ни за добро и изгодно настаняване са B&B Hotel Milano San Siro***, Des Etrangers***, и Hotel Borgo Nuovo***. Това да три добри хотела с различни локации и цени на нощувка около 30 Евро на човек.

Ако желаете да разгледате други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да ползвате следните сайтове:

  • TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Желаете да си припомните италианския език или да научите основните думи, изрази и граматика? Запишете се за безплатен курс по италиански за 2 месеца.

Приятни полети до Милано!

TravelSmart.bg



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати