Оферти

Супер изгодни полети до Брюксел от София и Варна

   
Супер изгодни полети до Брюксел от София и Варна

Полети до Брюксел

В моментa има много дати с изгодни полети до Брюксел от София. Цените започват от 7.99 Евро в посока и 15.98 Евро за двупосочен самолетен билет.

Брюксел е не само столица на Белгия, но и столица на Европейския съюз. Огромният брой служители в европейските институции от всички страни е Европа, както и всички останали хора от цял свят живеещи в Брюксел предават един много глобален облик и международна атмосфера на града. Ако Ви е интересно да видите, къде точно се вземат най-важните решения за целия Европейски съюз, не пропускайте да се разходите е т.нар. Европейски квартал около метро станция Шуман и площад Люксембург (Place du Luxembourg). В централните части на града ще откриете много готическа архитектура, шедьовърът на която е централният площад Grand Place. Не пропускайте да седнете в някое от барчетата на китното площадче Сан Жери и да опитате от прочутата белгийска бира. Други популярни места за дегустация на разновидна белгийска бира са Делириум и Кафе Белга, а за автентични белгийски пържени картофи се отправете към Place Jourdan или Place Flagey.

Самолетни билети до Брюксел

Запазете си изгодно самолетни билети до Брюксел с тръгване от София с авиокомпаниите WizzAir и RyanAir. Цената на двупосочния билет започва от само 15.98 Евро.

Дати:
Ноември – Декември 2020

Маршрут:
София – Брюксел – София
Варна – Брюксел – Варна

евтини самолетни билети до брюксел от българия

Примерни резервации на полети до Брюксел

Полети с RyanAir от София:

Можете да запазите Вашите полети до Белгия изгодно с RyanAir. Цените започват от 7.99 Евро в посока и 16 евро за двупосочен билет.
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

полети-до-брюйсел-белгия-от-софия

Полети до Брюксел от София с WizzAir:

Другият вариант от София е да резервирате самолетните си билети с WizzAir. Цените започват от 9.50 Евро в посока и 19 евро за двупосочен билет!
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

полети-до-брюксел-белгия

Полети до Брюксел от Варна с WizzAir:

До Брюксел директно можем да летим и от Варна. Цените започват от 9.50 Евро в посока и 24 евро за двупосочен билет!

самолетни билети-варна-брюксел

Забележителности и турове в Брюксел

Резервирайте си предварително билети за забележителности и турове в Брюксел. По този начин можете да си спестите доста време в чакания по опашки, а и да се вдъхновите да направите нещо, което не сте планирали преди.

Настаняване в Брюксел

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване в Белгия:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятно пътуване до Брюксел!



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати