Новини Турагенции

Дрийм холидейс пусна СПА почивка в Карлови Вари за Нова година

   
Дрийм холидейс пусна СПА почивка в Карлови Вари за Нова година

Туроператорът „Дрийм холидейс“ пусна СПА почивка в Карлови Вари, Чехия с включени 17 процедури. Пакетът е за Нова година със самолетна програма, заяви за TravelNews управителят на компанията Невена Николова. Блокирали сме седалки по редовните линии на „България ер“ между София и Прага, обясни тя. Цената е 2980 лв. на човек с включени 7 нощувки в четиризвездния хотел Prezident Luxury Spa & Wellness със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет София-Прага-София с включен 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг.; трансфер летище-хотел-летище; новогодишна празнична вечеря; 17 спа и лечебни процедури; медицинска застраховка с покритие 10 000 евро. Тръгването е на 27 декември 2020 г.

В момента имаме отстъпка от 200 лв. покрай черния петък при записвания до края на ноември, каза Николова. Според нея има много запитвания, но хората се притесняват да се записват заради затварянето на граници. От „Дрийм холидейс“ очакват да заведат група до 20 човека в Карлови Вари. Чехия вече е отворена за туристи, като изисква отрицателен PCR тест, посочи Невена Николова.

„Цената е по-изгодна от някои хотели в България за Нова година, където за същата сума получаваш само 3 нощувки и празнична вечеря. Процедури и масажи не влизат. Докато за Карлови Вари програмата е самолетна със 7 нощувки, пълен пансион и включени 17 процедури с масажи“, обясни Невена Николова. Тя и нейни приятели са били за първи път там през миналата година и решила за посрещането на 2021 г. да организира група с български туристи. При пристигането в хотела всеки се среща с доктор, за да се уточнят процедурите, особено ако някой търси лечебни.

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel е разположен в сърцето на Карлови Вари, само на 100 метра от извора Вридло. Той предлага уникални и луксозни помещения за настаняване с модерни уелнес съоръжения. Гостите могат да се възползват от закритите басейни, от които единият е с вода от Мъртво море, както и от парните бани и разнообразни сауни. Терасата за слънчеви бани, отворена от пролет до есен, осигурява спокойна атмосфера за релаксиране и предлага красива гледка. В общите помещения е осигурен безплатен Wi-Fi.

Всички стаи са елегантно обзаведени със самостоятелна баня, качествени легла, анти-алергични матраци и телевизор с плосък екран със сателитни канали. Някои видове стаи включват климатик, самостоятелен балкон и хидромасажна вана. В ресторанта се сервират регионални и интернационални ястия. Изготвят се специални диетични менюта. В салона на хотела се сервира голямо разнообразие от напитки и коктейли. Хотел Prezident предлага разнообразни уелнес процедури, сред които луксозни ароматни душове и алтернативни оздравителни методи на лечение. Предлагат се многобройни разкрасителни процедури.

Туроператорът „Дрийм холидейс БГ“ ЕООД е създаден през 2011 г. Към днешна дата е еднолична собственост на Невена Николова. Има издадена застраховка към „Алианц България“ с лимит от 700 000 лв. Компанията е специлиализирана в екзотични и далечни дестинации.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати