Новини Турагенции

Dream holidays прави чартъри до Йордания

   
Dream holidays прави чартъри до Йордания

Туроператорът Dream holidays пуска чартъри до Йордания. Първият е за майските празници с тръгване на 1 май 2021 г. с три различни програми, обяви за TravelNews Невена Николова, управител на компанията. Програмата е 6 дни с 5 нощувки. Вторият полет е на 21 септември 2021 г. за празниците около Деня на независимостта. Чартърите ще бъдат изпълнявани от българската авиокомпания  ALK airlines.

Едната програма е почивка в курорта Акаба. Цената започва от 998 лв. на човек със самолетни билети и 5 нощувки в зависимост от избрания хотел. Второто предложение е 2 нощувки в Петра и 3 нощувки в Акаба. Цената започва от 1354 лв. на човек в зависимост от избрания хотел. В сумата влизат самолетните билети, багаж, целодневна екскурзия в скалния град Петра, джип тур в пустинята Вади Рам (трае около 2 часа); всички екскурзии и входни такси, описани в програмата; всички трансфери с луксозен климатизиран автобус; медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро; застраховка "Отмяна на пътуване"; екскурзовод на български или руски език; входна виза за Йордания. Цените не включват бакшиши - 54 лева (заплащат се от България) и допълнителни екскурзии.

Третата програма е 1 нощувка в пустинята, 2 нощувки в Петра и 2 нощувки в Акаба, обясни Николова. Цените започват от 1395 лв. на човек със самолетните билети. Всички оферти са с големи отстъпки при резервации до края на януари 2021 г.

Йордания е кралство. Страна, която се свързва с Мъртво море, най-ниската точка на земната повърхност. Цялата държава е една историческа забележителност. Там може да видите едни от най-старите сгради по света, както и следи от различни култури като византийската, римската, арабската, османската и други. Ако сте почитател на историята определено трябва да посетите Йордания, в която се намира величествената Петра.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати