Новини Турагенции

Туроператорът Абакс пусна програма за Малдивите

   
Туроператорът Абакс пусна програма за Малдивите

Най-големият български туроператор – „Абакс“ пусна програма за Малдивите, която е за петзвездния курорт Dhigufaru Island Resort 5* LUX. Той е разположен на едноименния остров, в сърцето на атола Баа, под закрилата на ЮНЕСКО. Предлага почивка и спокойствие, а за изследователите по душа възможност за изследване на уникалната флора и фауна на Индийския океан. Името на острова означава „дълъг риф“, а той е разделен на 2 части – Boaku и Veli. Източната част „Boaku“ се характеризира с лагуна и спокойствие – прекрасно и безопасно място за деца. Западната част „Veli“ – прекрасен бял пясък, равен плаж и тюркоазените води на Индойския океан. Островът се намира на 40 километра от летището в Мале. Като трансферът до там е от две части – полет до летището на атола Баа, а след това 30 минутен трансфер с моторница до резорта.

Програмата е от 11 до 21 март 2021 г. с полети на „Турските авиолинии“, обяви Георги Пасев, маркетинг мениджър на „Абакс“. Цените започват от 4436 лв. на човек със 7 нощувки със закуси, обяди и вечери в Beach Villa в Dhigufaru Island Resort 5* LUX. В сумата влизат още самолетните билети и летищните такси, трансфери летище – хотел – летище със скоростна лодка и вътрешен полет; чекиран багаж до 40 кг. и ръчен багаж до 5 кг; представител на туроператора на английски език; медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; застраховка отмяна на пътуване с Евроинс.

Цената е преференциална при резервации до 27 януари 2021 г. До тогава е същата стойност и ако желаещите запазят пътуване до Малдивите отсега за края на годината през ноември и декември 2021 г. Условията за резервиране са специални, каза Георги Пасев. На този етап се изисква депозит от 10% от пакетната цена при записване. Доплащането е 30 дни преди пътуване. Малдивите изискват отрицателен PCR тест. На връщане в България също трябва да бъде направен. От „Абакс“ предоставяме 50% в лаборатория Рамус, подчерта Пасев.

Вилите в Dhigufaru Island Resort 5* LUX са модерно обзаведени с гледка към плажа и океана. Всички са с веранда, разполагаща с маса за кафе и столове, заградено дворче и с шезлонги. Разполагат с частично външен душ и отделна баня с вана . Стаите разполагат с 40 инчов телевизор със сателитна телевизия, сейф, минибар, климатик и сешоар. Допълнително се предлагат и кана за гореща вода, кафе, чай, и безплатен безжичен интернет достъп.

„Абакс“ не работят директно с клиенти. Желаещите могат да се обръщат към туристическите агенции в страната.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати