Новини Транспорт

Евтини полети за летния сезон плюс безплатна промяна на резервация

   
Евтини полети за летния сезон плюс безплатна промяна на резервация

Изкушаващо предложение от Ryanair за всички заклети пътешественици, които са оптимистично настроени и плануват да пътуват през летните месеци. От авиокомпанията пуснаха евтини полети за дестинации из цяла Европа. Цените за еднопосочен билет започват от 13 евро на човек.

В сегашното положение на несигурност и постоянно менящи се ограничения да се правят резервации, без опция за отмяна, е меко казано безразсъдно. А да се променят планове, ако това ще оскъпи двойно или дори повече пътуването, определено не е за предпочитане. За да успокоят пътниците и да ги провокират отново да грабнат куфарите, Ryanair отмениха таксите за смяна на полета. Това е валидно за всички резервации, направени преди 31 март 2021 г. и се отнасят за пътувания преди 31 октомври 2021 г. Като пътуващите могат да променят резервацията си не само веднъж, а два пъти, доплащайки единствено разликата в цената на билетите.

Евтини полети през летните месеци с Ryanair от София има до Милано, Айндховен, Брюксел, Рим, Кьолн, Париж, Барселона и Берлин. Повече информация за конкретни дестинации и дати може да видите в сайта на авиокомпанията.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати