Новини Транспорт

Евтини полети за летния сезон плюс безплатна промяна на резервация

  05.02.2021 09:12  
Евтини полети за летния сезон плюс безплатна промяна на резервация

Изкушаващо предложение от Ryanair за всички заклети пътешественици, които са оптимистично настроени и плануват да пътуват през летните месеци. От авиокомпанията пуснаха евтини полети за дестинации из цяла Европа. Цените за еднопосочен билет започват от 13 евро на човек.

В сегашното положение на несигурност и постоянно менящи се ограничения да се правят резервации, без опция за отмяна, е меко казано безразсъдно. А да се променят планове, ако това ще оскъпи двойно или дори повече пътуването, определено не е за предпочитане. За да успокоят пътниците и да ги провокират отново да грабнат куфарите, Ryanair отмениха таксите за смяна на полета. Това е валидно за всички резервации, направени преди 31 март 2021 г. и се отнасят за пътувания преди 31 октомври 2021 г. Като пътуващите могат да променят резервацията си не само веднъж, а два пъти, доплащайки единствено разликата в цената на билетите.

Евтини полети през летните месеци с Ryanair от София има до Милано, Айндховен, Брюксел, Рим, Кьолн, Париж, Барселона и Берлин. Повече информация за конкретни дестинации и дати може да видите в сайта на авиокомпанията.