Новини Транспорт

Круиз до 33 държави за 180 дни се разпродаде за ден

   
Круиз до 33 държави за 180 дни се разпродаде за ден

След година без круизи, туристите са нетърпеливи да се върнат в открито море. След като на 27 януари 180-дневният световен круиз на Oceania Cruises за 2023 г. стана достъпен за резервация, пътуването се разпродаде за по-малко от един ден.

„Отговорът на нашето епично пътуване по целия свят ясно илюстрира ентусиазма, който пътешествениците проявяват към завладяващо и запомнящо се пътуване“, заявява Боб Биндър, президент и главен изпълнителен директор на круизната линия.

"Въпреки предизвикателствата, пред които е изправен светът днес, пътешествениците гледат към бъдещето и възприемат добре тези нови възможности да обиколят света и да създадат спомени за цял живот," допълва той

Oceania World Cruise ще отплава от Сан Франциско на 15 януари 2023 г. Пътниците ще се отправят на шестмесечно приключение, което ще ги отведе до 96 пристанища в 33 държави на четири различни континента. Те ще видят повече от 60 обекта от списъка на ЮНЕСКО със световно наследство и ще прекарат три пълни дни, обикаляйки Антарктида. Цените започват от 41 599 долара на гост, посочва изданието T+L.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати