Новини Турагенции

Македонската туристическа борса тази година ще се проведе онлайн

   
Македонската туристическа борса тази година ще се проведе онлайн

Петата поредна Македонска борса за входящ туризъм заради кризата, причинена от COVID-19 тази година, ще се проведе на интернет платформата  mtb.org.mk на 25 и 26 февруари.

Това съобщи „Независен вестник“, позовавайки се на Националната асоциация за входящ туризъм на Македония, която е сред организаторите на борсата.

Виртуалното събитие е отворено за всички туроператори и туристически агенции, работещи в областта на входящия туризъм, както и хотели, ресторанти, превозвачи и туристически атракции.

Предимството при участие, казват организаторите, е, че те ще могат да популяризират своите услуги и продукти пред чуждестранни туроператори, да разговарят с тях и да получат нови контакти, които ще им помогнат в по-нататъшното сътрудничество. Тази година събитието няма да се различава по обхват, а само по начина на реализация.

Организаторите са доволни от интереса до момента, защото големият брой получени заявления за участие в борсата говори сам за себе си. Всички присъстващи ще получат ценни съвети как да се възползват от дигитализацията в туризма. Те ще чуят новите глобални тенденции, представени от потвърдени световни експерти в областта на туризма и най-важното -  ще се срещнат с нови потенциални партньори, посочват организаторите.

Има различни възможности за компаниите, в зависимост от техния интерес. Нашата платформа предлага възможност за популяризиране на техните предложения пред чуждестранни туроператори, за назначаване на срещи с тях, за обмен на контакти и мнения и за слушане на лекции от топ световни експерти, които ще говорят за това какво можем да очакваме в бъдеще,  казва Влатко Сулев, който е председател на Националната асоциация за входящ туризъм на Македония.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати