Събития

Конкурс за туристически слоган обяви община Сандански

   
Конкурс за туристически слоган обяви община Сандански

Конкурс за изработка на проект за туристически слоган обяви община Сандански. Той може да бъде послание, мото или рекламно изречение, а наградният фонд ще е на стойност 500 лева, съобщават от местната администрация.   

В конкурса може да участват всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, всеки с до три предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език. Марияна Николова: Туризмът няма да бъде това, което беше "Туризмът няма да бъде това, което беше, но в момента индивидуалните резервации и такива, в последния момент, значително се налагат.  

Нямат право да участват кметът на общината, общинските съветници, служителите от общинската администрация, представители на консултативния съвет по въпросите на туризма, както и членовете на журито.

Туристическият слоган ще бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за утвърждаване, развитие и популяризиране на дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар. Той ще бъде разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

 „Община Сандански е утвърдена туристическа дестинация, лесно разпознаваема, притегателна и красива. За да представим и разгърнем цялостния туристически потенциал,  търсим вдъхновяващо послание, което да бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за утвърждаване, развитие и популяризиране на дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар“, се казва в съобщението.

Крайният срок за участие е 20.03.2021 г. Предложения за слоган могат да бъдат подавани само по електронен път, на e-mail: [email protected].

„Обичаш Сандански и обичаш да редиш словата! Включи се и изпрати твоето вдъхновяващо послание!“, се сочи в призива за участие.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати