Събития

Конкурс за туристически слоган обяви община Сандански

  23.02.2021 16:57  
Конкурс за туристически слоган обяви община Сандански

Конкурс за изработка на проект за туристически слоган обяви община Сандански. Той може да бъде послание, мото или рекламно изречение, а наградният фонд ще е на стойност 500 лева, съобщават от местната администрация.   

В конкурса може да участват всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, всеки с до три предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език. Марияна Николова: Туризмът няма да бъде това, което беше "Туризмът няма да бъде това, което беше, но в момента индивидуалните резервации и такива, в последния момент, значително се налагат.  

Нямат право да участват кметът на общината, общинските съветници, служителите от общинската администрация, представители на консултативния съвет по въпросите на туризма, както и членовете на журито.

Туристическият слоган ще бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за утвърждаване, развитие и популяризиране на дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар. Той ще бъде разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

 „Община Сандански е утвърдена туристическа дестинация, лесно разпознаваема, притегателна и красива. За да представим и разгърнем цялостния туристически потенциал,  търсим вдъхновяващо послание, което да бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за утвърждаване, развитие и популяризиране на дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар“, се казва в съобщението.

Крайният срок за участие е 20.03.2021 г. Предложения за слоган могат да бъдат подавани само по електронен път, на e-mail: oba_sandanski@abv.bg.

„Обичаш Сандански и обичаш да редиш словата! Включи се и изпрати твоето вдъхновяващо послание!“, се сочи в призива за участие.