Новини Хотели

Къмпинг Градина отваря на 1 май

   
Къмпинг Градина отваря на 1 май

Лятото ще започне по-рано тази година в „Къмпинг Градина“. Още на 1 май със специални цени любимият за няколко поколения къмпинг ще отвори вратите си за първите ентусиасти, които искат да прекарат пролетните празници не къде да е, а на морето.

След като през изминалата година къмпингуването се доказа като един от най-сигурните и спокойни избори за почивка, а интересът към „Къмпинг Градина“ и обновената му модерна база и луксозните бунгала на брега на морето, беше повече от голям, сега от къмпинга са готови за още по-успешен сезон. Отстъпките за резервации през май стигат до -20%.

Гостите на „Къмпинг Градина“ могат да се насладят както на автентична и комфортна морска почивка, разполагайки своята каравана на електрифицирани и водоснабдени парцели на първа или втора линия на плажа, така и на по-луксозно къмпингуване – в някое от 110-те модерни бунгала, които се превърнаха в хит през миналия сезон.

Луксозните морски къщички в „Къмпинг Градина“ са изключително подходящи за незабравима семейна къмпинг почивка само на крачка от плажа. Те са оборудвани с всичко необходимо и са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на просторната си веранда и да вечеря под обсипаното със звезди небе. В допълнение, всяка къщичка разполага със собствено барбекю, както и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

За собствениците на каравните са осигурени и изцяло обновени и модерни общи бани, санитарни помещения и зони за миене, които се почистват и дезинфекцират по няколко пъти на ден.

Следвайки всички препоръки на здравните власти и в името на комфорта и спокойствието на всички свои гости, на територията на целия къмпинг и това лято хигиенните мерки ще бъдат много засилени и ще се извършва щателна дезинфекция, както преди настаняването на всеки гост в бунгалата, така и при редовните почиствания от екипа на къмпинга.

Едно от големите предимства на луксозния „Къмпинг Градина“ е широката, красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите. Чадърите и шезлонгите също ще бъдат поставени на по-голямо разстояние – в унисон със здравните препоръки, и за удобство на плажуващите.

При стриктни хигиенни и организационни мерки ще работят и заведенията за хранене и магазините на територията на комплекса. В „Къмпинг Градина“ освен изцяло самостоятелна и спокойна семейна почивка, далеч от тълпите хора, гостите могат винаги да се възползват и от възмжоността да си набавят всичко необходимо – от вкусна закуска от баничарницата в къмпинга или пица за обяд, през бански или други принадлежности от магазините за хранителни и спортни стоки, или пък да изтеглят пари от банкомата на рецепция.

Истинското удоволствие е на плажа, където са обособени игрища за плажен волейбол и училища за уиндсърф и кайтсърф, а екзотичните палмови храсти и хамаци допълват райската картина. На самия вход на плажа е разположена и мобилна библиотека, където всеки може да донесе или вземе книга, с която да разнообрази почивката си.

Повече информация за „Къмпинг Градина“ и цените за лято 2021 може да откриете на уебсайта на къмпинга https://campinggradina.com/bg/



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати