Транспорт

Стартират сезонните полети на България Еър между София и Бургас

   
Стартират сезонните полети на България Еър между София и Бургас

Полетите на националния превозвач „България Еър“ между София и Бургас за предстоящия летен сезон стартират на 18 юни.
В интерес и за удобство на пътниците, полетите между София и Бургас ще се изпълняват всеки ден, а билети вече могат да бъдат закупени както онлайн – през уебсайта на авиокомпанията на www.air.bg , така и през мобилното приложение Bulgaria Air, в офисите на авиокомпанията, както и през агентската мрежа.
През пролетта „България Еър“ стартира редовни полети и по редица нови директни линии, сред които са изкушаващите гръцки дестинации Солун, островите Крит, Корфу и Родос, както и слънчев Дубай.
Всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.
Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач "България Еър" е въвел в интерес на пътниците си, прочетете тук.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати