Новини Събития

Вземете отстъпка от 15% за бизнес конференцията на Bulgaria Sports & Wellness Show

   
Вземете отстъпка от 15% за бизнес конференцията на Bulgaria Sports & Wellness Show

Bulgaria Sports & Wellness Show предоставя отстъпка от 15% на всички читатели на Travel News, които искат да се включат в конференцията с промокод TRAVELNEWS. Регистрацията става на https://bsws.bg/conference-registration 

Въпреки славата ни на евтина дестинация главно за летен и зимен туризъм, настоящият момент предлага отлични възможности, страната ни да се позиционира и като добра спа и уелнес дестинация. Предпоставките за това са няколко – отлични природни дадености и ресурси, внушително културно наследство, нова хотелска база, наличие на вкусна, здравословна и евтина храна и не на последно място – елемент на загадъчност, защото, въпреки че се гордеем със спа курортите си, в чужбина те са практически непознати. 

Как по-бързо дестинация България може да заеме позиции на международния уелнес пазар? Какво трябва да направят хотелиерите, за да отговорят на разрастващото се търсене в този сегмент? Как с минимални инвестиции да превърнем хотела си в „уелнес хотел“? Ще станат ли спа и уелнес хотелите следващият голям хит за инвеститорите у нас? 

На 18 юни предстои хотелиери и специалисти да потърсят отговори на тези въпроси по време на бизнес конференция, в чийто фокус ще бъдат спа и уелнес туризмът и какви възможности предлага той на хотелиерите. 

Конференцията е част от програмата на Bulgaria Sports & Wellness Show 2021 – първият у нас голям форум за спорт и уелнес, който ще се проведе между 18 и 20 юни в зала EFE и прилежащите й външни площи на хотел Маринела София. 

 

Сред участниците в програмата на конференцията ще бъдат

  • Маргита Тодорова – директор „Експлоатация, маркетинг и продажби” в Албена АД; 
  • Жулиета Серафимова – председател на УС на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели и генерален мениджър на Гранд Хотел Милениум София; 
  • Петър Ангелов – председател на Българската асоциация за здраве и фитнес и управител на веригата Атлетик Фитнес; 
  • Милена Иванова – собственик и генерален мениджър на Севтополис Медикъл § Спа (Павел баня); 
  • Яна Данаилова – консултант по хранене, председател на Сдружението на нутриционистите в България; 
  • Мартин Попов – управител на дигитална агенция Interactive Share; 
  • Д-р Иван Неделчев – професионален фитнес треньор, директор на курсовете по спорт към Нов български университет; 
  • Доц. Валентин Панайотов – преподавател в НСА, факултет „Спорт“; 
  • …и много други 

 

Bulgaria Sports & Wellness Show е ново събитие от организаторите на Хотелския форум – най-голямата среща на собственици и мениджъри на хотели у нас. 

 

Димо Христов 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати