Новини Транспорт

Раян ер пуска полети между София и Варна

   
Раян ер пуска полети между София и Варна

Авиокомпанията “Раян ер” (Ryanair) обяви от днес, 1 юли 2021 г. нов вътрешен маршрут, свързващ София и Варна, който ще се изпълнява пет седмично от месец август, съобщиха от превозвача. Полетите ще бъдат от сряда до понеделник. Българските и международни туристи вече могат да резервират полетите на най-ниските цени и с възможност да се възползват от нулевата такса за промяна на пътуване на Ryanair.

Цените започват от само 19,99 евро за пътуване до края на октомври 2021 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 3 юли на уебсайта Ryanair.com. Директорът на търговския отдел на “Раян ер” Джейсън Макгинес обяви:

„Програмите за ваксинации продължават през следващите месеци и с пиковия летен сезон, имаме удоволствието да обявим нов вътрешен маршрут, свързващ София и Варна, който ще бъде пет пъти седмично от август като част от нашия график за удължено българско лято’21”.  

Имайки предвид, че ограниченията заради COVID пандемията се променят постоянно, клиентите вече могат да резервират полети за почивка, знаейки, че ако трябва да отложат или променят датите си на пътуване, могат да го направят до два пъти без такса до края на декември 2021.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати