Новини Транспорт

Летище Варна и Летище Бургас стават посланици на българската роза

   
Летище Варна и Летище Бургас стават посланици на българската роза

„Twin Star Gardens“ е амбициозен проект, който „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД предприе през пролетта на 2021 г., за да трансформира черноморските летища във Варна и Бургас в красиви и емблематични места, отглеждайки почти 5000 рози от над 50 различни сорта.
Освен ароматно удоволствие за сетивата, розовото цвете е един от най-известните символи на България.
Розата е величествена и намира специално място в сърцата на хората по целия свят. Нейният несравним аромат, нежност и необикновените качества на този природен дар носят усещане за изключителност, радост и удоволствие. Това са усещанията, което летищата във Варна и Бургас биха искали да предизвикат у пътниците, като по този начин се подобри и престоят им на аерогарите.
Високата емоционална стойност и настроения, които розите предизвикват с великолепието на цвета и цъфтежа си приличат на любов. Подобно на любовта, която изпитваме към авиацията, това е знак, че ние трябва да се грижим за нея, да бъдем отдадени и ангажирани. По същия начин както вниманието и грижите, които предоставяме на нашите пътници, вкл. усилията ни за увеличаване на въздушните връзки в световен мащаб до персонализираното обслужване на клиентите в нашите зони за пристигане и заминаване.
Този новаторски проект е спечелил огромната подкрепа на над 24 партньорски организации. Наред с партньорите и техния ценен принос, служителите на компанията са участвали активно в засаждане и обработка на терените на летището.

 „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД поставя грижата за околната среда, устойчивия растеж и развитие в центъра на бъдещата визия на двете крайбрежни летища. Усилията ни продължават да бъдат фокусирани върху дългосрочните инвестиции и възстановяване, както и в подготовката на летния сезон.
Целта ни е да превърнем летищата във Варна и Бургас в най-уникалните и атрактивни места в света!

 

 

 

 



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати