Събития

Започва джаз фестивалът в София

   
Започва джаз фестивалът в София

Модерен джаз и млади световни звезди ще участват на десетия A to JazZ.
Изключителна селекция от най-младите световни и български артисти очаква над 25 000 почитатели на музиката в началото на юли на широките зелени поляни на Южен парк 2.
A to JazZ предлага много вдъхновяващи активности наред с традиционните джем сешъни, детска образователна програма, пъстър арт базар, страхотни коктейли и невероятните емоции, които очакват всички почитатели на музиката в летните вечери.
Входът за фестивала e свободен.

A to JazZ Festival се провежда с изключителната подкрепа на фондация Америка за България, Столична община и Министерство на културата.

Хиляди гости от страната и много чуждестранни гости посещават фестивала, за да се насладят на великолепните концерти на артисти от Европа и България. Програмата на A to JazZ включва и детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър артбазар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта.

В програмата на A to JazZ Festival намират място едни от най-големите имена от световната, българската и европейска джаз сцена, като предлага възможности за приятно джаз изживяване под открито небе.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати