Новини Събития

Форум Реал за строителството и недвижимите имоти се завръща

   
Форум Реал за строителството и недвижимите имоти се завръща

„Форум Реал“ се реализира за пръв път през 2020 г, когато бележи изключителен успех. При първото си издание събира над 30 000 посетители, което го прави най-голямото събитие за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации в България. Третото издание на „Форум Реал“ ще се проведе на 3-4 ноември 2021 г.  

Поради пандемията с COVID-19 събитието за пореден път ще се проведе онлайн. Така хиляди представители на бизнеса ще могат да слушат дискусиите от комфорта на своя дом или офис. Програмата включва над 40 панелни дискусии и презентации и над 10 работни срещи на основните асоциации и организации в строително-инвестиционния процес и технологиите. На разположение ще са над 150 лектори,  сред които строителни предприемачи, водещи архитекти, изпълнители, доставчици, консултанти и експерти недвижими имоти.  

Екипът на „Форум Реал“ е много деен и в стремежа си да сподели новостите в индустрията урежда интервю с Радослава Луканова, ръководител отдел „Специализирани центрове за продажби“ на Пощенска банка. В него се обсъжда значението на ипотечния кредит, тенденциите на имотния пазари евентуалната дигитализацията на банките. Този ресурс е достъпен на сайта на „Форум Реал“ и загатва за качеството на конференцията.  

Болкан Кънсалтънси Център е организатор на събитието и заявява, че цели да превърне събитието в международен символ и визитка на индустрията и възможностите за инвестиции в България.  

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати