Новини Турагенции

Остров Мадейра е най-новото предложение на Марбро турс

   
Остров Мадейра е най-новото предложение на Марбро турс

Мадейра е португалската перла на Атлантическия океан. Островът предлага едно същинско тропическо изживяване - посетителите могат да се насладят на субтропичен климат и дива растителност. Той привлича хиляди туристи с впечатляващите си зелени върхове, кристанлносиньо море и сапиращи дъха гледки.

Истината е, че мястото е по-подходящо за авантюристи по душа. В исторически план островът е бил много важен и в наши дни могат да се видят много културни забележителности, ситуирани в Стария град на столицата Фуншал. Но за да се потопят напълно в културата на мястото, туристите трябва да обиколят целия остров. Природните му забележителности са впечатляващи с високите над 500 метра морски скали, поход до вулканичния център, природни басейни от лава в морето и живописни преходи до някои от най-високите върхове са само част от приключенията, пред които посетителите на Мадейра задължително трябва да се изправят.

Възможност за подобна екстремна обиколка

предлага туроператорът “Марбро турс”. Компанията организира почивка с начална дата 17 септември 2021. Цените започват от 1172 лв. на човек и включват самолетен билет  за директен чартърен полет от София до о. Мадейра на авиокомпания Bulgaria Air с включени летищни такси, 7 кг ръчен багаж и 20 кг чекиран багаж, трансфери летище-хотел-летище, полудневен сити тур на град Фуншал и 5 нощувки в избран от клиента хотел на съответната база с храна.

“Марбро турс” са подбрали 4 хотела в сърцето на столицата, които разполгат с всички необходими екстри. Хотелите варират от по-бюджетни до петзвездни луксозни комплекси. Въпреки това всяка от опциите отговаря за стандартите на качество и обслужване на туроператора. По време на цялата екскурзия гостите ще бъдат придружени от представител на фирмата. На всеки клиент се полага и медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10 000 евро, която включва и COVID-19.

Любителите на релакса

могат да останат в хотела и да разполагат със свободното си време през целия си престой. За тези с изследователски дух от “Марбро турс” са подготвили допълнителни екскурзии. Те се заплащат на място и струват до 100 лв. всяка. Включват пълна обиколка на о-в Мадейра и пиродните му забележителности, разходка Левада, която представлява поход по протежението на изкуствени канали, по които се пренася водата от северната към южната част на острова, посещение на Ботаническата градина в град Фуншал, изкачване до третия най-висок връх Пико до Ариейро, полудневна разходка с кораб-реплика на галеона на Христофор Колумб „Санта Мария” и много други развлечения.

Мадейра предлага уникално съчетание

на стандартната плажна почивка и турове в планинско-вулканичния релеф на острова. За разлика от другите атлантически острови, които се пренасищат на туристи, търсещи слънце и море, на Мадейра се носи славата като на природен рай и градината на Атлантика. Португалската флора и фауна ще заплени всеки пътещественик, а любезните хора, сладкото вино и безкрайните слънчеви дни ще оставят трайно добро впечатление!

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати