Събития Хотели

Хотел Рила в Боровец прави DJ парти

   
Хотел Рила в Боровец прави DJ парти

Горещо DJ парти ще разтърси хотел „Рила“ в Боровец в събота. DJ Диян Соло и Deep Zone Project Free ще се развихрят на The Terrace Lounge в първото Chill-out party. А за гостите от хотела са подготвили взрив от вкусове- богато меню с всякакви специалитети и авторски коктейли. Стартът е в събота.


„Тази събота не е за изпускане, а за разпускане! Готови ли сте за първото?“, канят от хотела.
Партито ще е под звездите, „Терас лаундж” е с най-висок клас и открива прекрасна гледка към Рила. Тази събота е само началото, щурите купони няма да са само на морето. Музиката ще се лее на „Терас лаундж“, ще се вихрят танци и чилаут. Запазете първата дата от парти-календара за сезона – 24 юли, и резервирайте маса сега, за да бъдете в центъра на събитието. Входът е свободен. Запазете своето място сега на телефон +359 88 9806237

 
Директорът на храненето към хотела Кристиян Симчев е готов да забърка най- добите авторски коктейли за гостите. Барът разполага с висок клас напитки, модерна кухня, купонджиите може да избират от богато меню с всякакви специалитети. Симчев може да предложи страхотни изкушения с джин, ром, текила, също класически и безалкохолни коктейли. Барът предлага висок клас напитки, най-добрите вина от България –Стар и Нов свят. Стар свят са Германия, Испания, Италия, а нов свят са Нова Зеландия, Чили, САЩ, френско шампанско. Налични са и всякакви кафе специалитети.


Ресторантът предлага уникалните десерти, приготвени в сладкарския цех на хотел „Рила“ от шеф Гери Шипочка. Храната в ресторанта е богата, предлага се модерна кухня, която включва рибни и месни ястия, всякакви видове пасти, салати, брускети, супи и много глезотии.


Екипът от професионалисти, воден от директор „Хранене“ Кристиян Симчев ще посрещне любезно и препоръча специалитети според вкуса на своите гости. Шеф на кухнята е Добрин Иванов.


Подарете си така мечтаното бягство сред чистия въздух, спокойствието и красотата на планината.


Хотел „Рила“ Боровец ви очаква с вълнуващи летни предложения , забавна програма , за една незабравима почивка и Тематични уикенди!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати