Новини Турагенции

EasyPay подарява самолетна екскурзия до Париж за двама

   
EasyPay подарява самолетна екскурзия до Париж за двама

Съдържание от EasyPay

EasyPay ще зарадва един от своите клиенти със самолетна екскурзия за двама до Париж. Всеки може да участва, буквално с няколко клика. От 9 януари 2023 г. до 14 февруари 2023 г. потребителите, които регистрират сметки за проверка в чатбота на EasyPay във Viber, участват в томбола за голямата награда. Кампанията важи и за хора, които вече проверяват сметките си в чатбота, но добавят нови за проследяване. Колкото повече абонатни номера регистрират потребителите, толкова е по-голям шансът за спечелване на наградата, тъй като всеки добавен нов абонатен номер се счита за едно участие в томболата.

Проверката на битовите сметки може да се заяви по два начина: в самия бот чрез добавяне на абонатните номера или на каса на EasyPay само за няколко минути. След първоначалната регистрация потребителите започват да получават регулярни известия за битовите си сметки, когато излязат.

Чатботът на EasyPay във Viber се използва от над 350 000 българи, които всеки месец получават безплатни известия за размера на битовите си сметки. Увеличава се и броят на хората, които плащат директно в приложението. Плащането там се прави с карта, а с картата на EasyPay няма такси.