Хотели

Вижте най-скъпия хотел в Лондон отвътре

   
Вижте най-скъпия хотел в Лондон отвътре

Във Великобритания има много луксозни и скъпи хотели, но има един, който се отличава от всички останали. В момента той предлага най-скъпата хотелска стая в цялата страна.

Столицата Лондон се слави с достатъчно лъскави и претенциозни хотели като „Риц“, „Савой“ и „Клариджис“, но този вдига летвата още по-високо. В момента, за една определена стая в него ще ви вземат умопомрачителните 27 000 паунда за нощувка, съобщава MyLondon.

“The Lanesborough Hotel” е известен с невероятното си обслужване, луксозния си вид и личните автомобили, които предоставя на клиентите, които имат късмета да могат да си позволят солените цени.

Хотелът се намира близо до „Хайд Парк Корнър“ в „Найтсбридж“. В уникалния Кралски апартамент (Royal Suite) великолепието не е пестено и затова цената му е подобаваща. Сред много екстри, с които е оборудван, апартаментът предлага и 24-часово обслужване от личен иконом, както и достатъчно място за до 17 души.

Към скъпата стая върви и автомобил Rolls Royce Phantom, струващ 320 000 паунда, с личен шофьор, който да вози гостите из Лондон. В нея има 7 спални и 7 бани, което означава, че никой няма да чака реда си за тоалетната – нещо, което явно притеснява богатите.

Всяка стая има свой уникален интериор, в зависимост от избраната тема, но всяка от тях ще ви накара да се почувствате като принцеса от стария свят.

Освен това апартаментът притежава нещо, което би привлякло всички запалени фенове на монархията. Това е неговото разположение.

Той се намира на няколко крачки от Бъкингамския дворец и точно срещу дома на покойната кралица Елизабет II на „Пикадили“ 145. Ще се почувствате като истинска кралска особа, когато се събудите на един хвърлей от двореца и можете да си представите членовете на кралското семейство като свои съседи.

(Снимка: The Lanesbourough Hotel)

Гледката от прозорците на Кралския апартамент са почти същите като тези, на които се наслаждава самият крал Чарлз III, така че можете да усетите какъв е живота на владетеля на британската корона.

Апартаментът има и два кабинета и трапезария, в която могат да седнат 12 души.

(Снимка: The Lanesbourough Hotel)

По стените са наредени старинни маслени платна от 18-и век, а от таваните висят блестящи полилеи.