Новини Транспорт

Круизи Azamara подаряват безплатни нощувки

   
Круизи Azamara подаряват безплатни нощувки

Бутиковата круизна линия Azamara прави европейските плавания по-достъпни това лято, предоставяйки доста безплатни екстри на клиентите си.

Тя подарява три нощувки, ако резервацията е направена до 2 юни, съобщава Travel + Leisure. Офертата е в сила за избрани европейски круизи през 2023 г. с продължителност 8 или повече нощувки, заминаващи между 1 август и 31 октомври.

В допълнение, пътешествениците могат да получат 50 процента отстъпка за втори пътуващ и до $750 бордови кредити на каюта.

„Искахме да изразим благодарността си към нашите гости и партньори със специална оферта, която им позволява да изживеят повече“, казва президентът на Azamara Карол Кабезас.

„По-завладяващи събития, повече културни връзки, повече време в пристанището и повече нощувки – това са изключителните предимства, които нашият малък корабен флот предлага на гостите си, за да оценят истински дестинацията,“ допълва тя.

Офертата е в сила за няколко плавания, като например 17-дневно пътешествие в Норвегия, по време на което пътниците могат да се възхищават на фиорда Трол.

Тя важи и за 12-дневното емблематично пътешествие Med със спирки в Дубровник, Котор, Черна гора, Санторини и други, както и за 9-дневното пътуване до Хърватия със спирки в пет различни града и острова.

В цената на круиза се включват бакшиши и избрани напитки, както и безплатна културна програма на борда и на сушата. Във Флоренция, например, пътешествениците могат да посетят опера, а в Палма де Майорка да се насладят на фламенко танци.

Azamara оперира малък флот от четири кораба с капацитет от само около 700 гости. Миналата година компанията кръсти най-новия си кораб Azamara Onward.