Новини Хотели

ARIMA CITY е новият хотел на Шумен

   
ARIMA CITY е новият хотел на Шумен

Нов луксозен и модерен хотел отвори врати в Шумен. Като истинска перла в центъра на града блести Arima city – истински цветен оазис, който предлага уют и комфорт на всички свои гости.

Преди малко повече от две години собствениците му Светла Димитрова и Симеон Симеонов имали среща със свои партньори, които споделили, че им е трудно да намерят хотел в центъра на града, който едновременно да бъде уютен, да може да се наема за дълго време, да има паркинг и да бъде в крак с новостите. Това ги провокирало да създадат спокойно място, което да даде на гостите им удобствата на семейния уют.

„Знаем, че уюта на дома не може да се замени, но ние сме тук, за да осигурим комфорт, дори и далеч от вкъщи“, каза днес на официалната церемония по откриване на хотела Светла Димитрова. За да отбележат паметното събитие по прерязване на лентата, дойдоха представители на утвърдени шуменския компании.

Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Красимир от църквата „Св. Три Светители“.

 

 

По време на откриването гостите имаха възможност да наблюдават презентация на осъществената мечта.

Хотел Arima city се състои от 14 стилно обзаведени стаи, които могат да задоволят всяко едно желание на своите гости.

Тук всеки може да се почувства като у дома си и да се наслади на удобството на дългосрочното пребиваване в града.

Всяка стая е оборудвана с удобно работно пространство, Wi-Fi връзка, самостоятелен кухненски бокс и всичко необходимо за комфортен престой.

Гостите на хотела могат да се възползват и от услугата за изпиране на дрехи.

Как може да станете гост на новото уютно място? Отговорът е „Лесно!“. Всеки, който разполага с мобилен телефон с интернет може да влезе в сайта и да си направи резервация. След уточняване на периода на престоя си, ще получи персонален код за достъп, с който ще влезе в избраното помещение. Този код е Вашият персонален ключ за стаята.

Arima city предлага на своите гости големи и атрактивни отстъпки, съобразени с потребностите Ви. Отстъпка получавате при сключване на договор за съвместна дейност; при запазване на повече от 3 стаи; при настаняване за по-дълъг период.

Ако станете наш гост след препоръка – отстъпка при резервация получават и двете страни!

Гостите на Arima city получават и удобен достъп до безплатни паркоместа.

Много скоро гостите на хотела и града ще могат да се насладят и на малката уютна кафе-сладкарница “Moni`s” , където ще имат възможност да проведат своите бизнес и индивидуални срещи. В момента тя посреща своите гости на ул. „Васил Левски“ № 29 в Шумен.

Новият уютен и комфортен хотел на Шумен Arima city се намира на ул. „Сан Стефано“ № 19.