Новини Транспорт

Yellow такси вече обслужва Летище София

   
Yellow такси вече обслужва Летище София

Пътуващите от и до Летище София вече могат да се възползват от таксиметровите услуги на Yellow! Това е новата компания, която застава с официална стоянка на аерогарата след като беше сменен дългогодишният оператор - "OК! Супертранс". 

Колите на Yellow! ще очакват пътниците на традиционните стоянки вдясно от двата терминала, обясниха от летището. Компанията е предпочитан избор поради своята разпознаваемост и предлаганите възможности за плащане с карта, както и поради своята силно изразена екологична политика, допълниха от летището.

Автопаркът им включва автомобили с клас на емисиите не по-нисък от Евро 5, като Yellow! е пионер във въвеждането на електрически такси-транспорт в страната. Превозните средства, които използват, имат до 7-годишен експлоатационен срок, а около 10% от колите са произведени през изминалата година.

Не на последно място, в автопарка на Yellow! има и чисто нов електрически автомобил Tesla, от който пътуващите от и до столичното летище ще могат да се възползват. Това предлага допълнително удобство и комфорт.

Габриел Драгиев