Събития

RADIOCAST Влиза в едно най-предпочитаните аудио пространства в Европа

   
RADIOCAST Влиза в едно най-предпочитаните аудио пространства в Европа

Потребителите на RADIOCAST вече имат достъп до всички епизоди на платформата и в Storyrtel, водеща стрийминг компания за аудио и електронни книгикоято  е добре позната в България.

Само за година от своето създаване, RADIOCAST се превърна от нова дигитална платформа в любимо онлайн пространство за висококачествено аудио и видеосъдържание, с  над 150 епизода. Подобно на платформата за аудиокниги, RADIOCAST привлича модерни и динамично живеещи хора, които слушат аудио съдържание в движение - във фитнеса, в метрото, на разходка в парка, като това се превръща в  набиращ популярност тренд за консумация на информация и култура.

С над 260 000 гледания и слушания, над 2000 абонати, висока гледаемост в TikTok и Instagram Reels, RADIOCAST отбелязва рекорд по популярност и то само за първите 12 месеца от своето създаване. Платформата представя нестандартен микс от популярни водещи, известни гости и вдъхновяващи теми.

Интервюта в RADIOCAST са давали световни знаменитости като Сам Райдър, Айвън Мууди от Five Finger Death Punch и групата Godsmack , Рони Ромеро, Джони Джиоели, Стийв Вай. Много реакции и коментари събраха и епизодите с обичани български звезди: Иво Аръков, Графа, Белослава, Мария Илиева, Алекс Алексиев, Поли Генова, Михаела Филева, Дара, Дара Екимова, легендарните Кирил Маричков и Иван

Лечев, Катерина Евро,  новият български секссимвол Даниел Върбанов, Елен Колева, бизнесменът Даниел Бачорски и неговата съпруга, ултрамаратонецът Краси Георгиев, инфлуенсърите Цуро, ЕВА, Ей Бо, Стефан Попов-Чефо, Флора Стратиева, Изи Овчарова и още много други актуални личности.

Силата на RADIOCAST е не само в популярните гости, но и в авторитетните водещи. Емблематичният глас от ефира на Z-Rock, Елена Розберг  е част от  RADIOCAST от самото му създаване на култовата дата 22.02.2022. Нейни епизоди, бяха нееднократно цитирани от световната медия за рок новини Blabbermouth.  В екипа на RADIOCAST влизат още: DIA, самобитен творец и радиоводещ в ефира на Радио Fresh!, Кристина Цветкова, журналист и фотограф, която ни срещна с най-изтъкнатите визуални корифеи, както и със самия Васил Попов, един от най-рейтинговите автори на Storytel. Част от екипа е и  актрисата и Fresh! водещ Рая Белева, която беше екранен партньор в последната роля на легендарния Тодор Колев, а именно в сериала „ Сутрешен блок“. Водещ в RADIOCAST e и дигиталният продуцент Петко Кралев, който е и основен двигател на проекта.

RADIOCAST е винаги близо до своите потребители:

В  YouTubeSpotifyInstagramFacebook, Apple Podcasts, Tik Tok !

Вече и в платформата на Storytel

RADIOCAST e част от "Фреш Радио Груп", която менажира четири от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock, Melody и КласикА се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати