Новини Събития

В Пампорово стартира летният туристически сезон

   
В Пампорово стартира летният туристически сезон

Активният летен сезон в Пампорово стартира днес, когато отварят Вело парк Пампорово, адвенчър парк "Язовира“ и лифт №1 Туристически център – Студенец. Това съобщиха от "Пампорово“ АД. 

И тази година, един от най-големите специализирани паркове за планинско колоездене в региона, "Вело парк Пампорово“ предлага отлични условия - голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различно ниво на трудност, напълно оборудван гардероб за наем на велосипеди и екипировка, както и подготвени вело водачи, които помагат за първи стъпки в "маунтин байка“ или за затвърждаване на уменията. Спортният календар във вело парка стартира с традиционния за курорта "Пампорово Байк Фест“ в края на юли и продължава с десетото юбилейно издание на едно от най-интересните ендуро състезания - Елевейшън999 в началото на септември.

В приключенски парк "Язовира“ са обособени зони за активности и релакс и всички посетители могат да се възползват от атракциите, подходящи както за деца, така и за възрастни – въжена градина, нинджа парк, фитнес на открито, риболов, детски тролей, спускане с туби, разходка с колела, скачане върху въздушна възглавница и много други.

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето, Пампорово утвърждава региона като дестинация за климатолечение, възстановяване, укрепване и подсилване на имунната система, в унисон с природните ресурси.

За гостите в курорта, хотел Перелик 5* предлага атрактивни летни пакети с активна седмична програма "Горска терапия“, която включва ежедневни разнообразни пешеходни преходи, вело турове и екскурзии. Пакетите могат да бъдат резервирани онлайн с до 30% отстъпка директно на http://pamporovo.me.

Емблематичният за Пампорово хотелски комплекс Перелик 5* разполага с модерен медицински център, част от Body & Soul Spa Lounge, който предлага на своите гости допълнителни програми и процедури за профилактика и възстановяване, базирани на био енергията на околната среда, високи нива на отрицателна йонизация и фитонциди, кристално чист въздух, тишина и спокойствие. Конгресният център на хотела, разположен на площ от 2 700 кв.м., представлява добре планиран и осигурен на най-високо техническо ниво комплекс от 5 зали с общ капацитет от 1100 места, който предлага пространство за провеждане на различни събития.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати