Новини Събития

Най-големият ретро музикален фестивал в София връща заряда на 90-те със C-Block, Technotronic и SNAP!

   
Най-големият ретро музикален фестивал в София връща заряда на 90-те със C-Block, Technotronic и SNAP!

Фестивалът RETROVERSE: RETRO LOVERS FEST ще се състои на Стадион “Юнак” на 6-ти и 7-ми oктомври. За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те като C-Block, NANA, SNAP!, Technotronic,  Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli,  La Bouche, Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев, Гумени глави и българския диджей Marti G .

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България, част от терен с обща площ от 13 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едно от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.

Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 23-метров винен бар, 23-метров бирен бар със 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони.  

Веднага след концертите, от 22:30 ще има афтър парти в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта.

Първите 500 билета са с 25% намаление! Цените започват от 50 лева.

Повече тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/retroverse-retro-lovers-fest-sofiya-park-centr-yunak-614749/event.html

Линк към събитието във фесйбук: 

https://www.facebook.com/events/284159837291476