Новини Транспорт

Автомобили под наем - решението на разумните хора

   
Автомобили под наем - решението на разумните хора

Автомобили под наем се превърна в популярна опция за много хора, които искат да пътуват или да се придвижат в различни градове. Независимо дали става дума за бизнес пътуване или за екскурзия с приятели и семейство, наемането на кола предлага удобство, гъвкавост и комфорт, които общественият транспорт не може да осигури. 

Решението за наемане на кола обаче изисква внимателно обмисляне на различни фактори, включително бюджет, вид на необходимото превозно средство, продължителност на използване и застрахователно покритие и т.н. Обърнахме се към Top Rent A Car, за да ни разяснят повече за предимствата на автомобилите под наем в София и останалите градове на страната. 

Те изброиха следните ползи: 

- Пътуваш в комфортен,нов съвременен автомобил по твой избор, включително и електрически
- Спестяваш средства за поддръжка на автомобила
- Заявяваш кола лесно и бързо онлайн 
- Получаваш отстъпки за гориво в партньорските бензиностанции
- Допълнителни отстъпки от програма за лоялност

Ето и повече за всяка от ползите: 

Голям избор от автомобили под наем

Добрите рентакар компании имат “флотилия” от актуални модели автомобили от нисък до висок клас. Можеш да се насладиш на шофирането на различен автомобил всеки път, когато имаш нужда от превоз. 

Също така можеш да избереш и такъв с повече места или багажник за семейно пътуване, или да се качиш на електрически автомобил, за да паркираш, където пожелаеш в града. 

Услугата е много подходяща, ако пътуваш често в чужбина. Можеш да резервираш автомобили под наем в София на летището и караш по време на престоя ти в България. После оставяш на летището, без да се тревожиш за паркирането по време на отсъствието ти. 

Спестяваш средства за поддръжка на автомобила

Всеки шофьор е наясно с разходите, свързани с поддържането на колата. Дори да не се кара, тя има нужда от годишен технически преглед, от периодична смяна на филтри, гуми и датчици, плаща се застраховка и паркомясто, дължи се данък. 

Когато ползвате рентакар, взимате само удобствата на автомобила, но не и грижата по него - поддръжката се извършва от Toprentacar. 

Съвременни решения за поръчка и клиентско обслужване

Наемането на автомобил под наем не е нужно да е сложно, ако се доверите на правилната компания. Огледайте се за онези рентакар фирми, които предлагат онлайн поръчка на кола и са с висок рейтинг за клиентско обслужване в авторитетни сайтове. Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати