Оферти

Круиз - Магията на Далечния изток

   
Круиз - Магията на Далечния изток

ЯПОНИЯ И КОРЕЯ
С MSC BELLISSIMA

Tokyo/Japan -Yokohama/Japan – Kobe,Kioto,Osaka/Japan – Shimonoseki/Japan – Busan/Korea – Yatsushiro,Kumamoto/Japan, Kagoshima/Japan

15 дни /14 нощувки
/предварителна програма за групово пътуване/

1 ден /16.09.2023/ събота

Отпътуване от София с редовен полет на Qatar Airways до Доха в 13.40ч. Пристигане в Доха в 18.15ч.

2 ден /17.09.2023/ неделя

Отпътуване за Токио в 01.55ч. Пристигане в 18.30ч. Трансфер летище-хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

3 ден /18.09.2023/ понеделник

Автобусна туристическа обиколка на Токио. Свободно време. Нощувка.
Описание: Посещение на храма Асакуса Сенсои – един от най-популярните будистки храмове в Токио, считан за най–старият храм в града. Разходка по колоритната търговска улица Накамисе, тръгваща от храма и водеща до външната порта на града. Множеството магазини и сергии предлагат на туристите изобилие от японски сувенири и различни традиционни местни лакомства. Разглеждане на търговската улица „Гинза“, известна като най-луксозната търговска улица за пазаруване, хранене и развлечения в Токио с множество магазини, бутици, художествени галерии, ресторанти, кафенета и нощни клубове. Ще видите Токио Тауър – Токийската кула, издигаща се на 333 метра височина - най-високата за времето си телевизионна кула в света. Посещение на отворената за туристи част на Императорския дворец – резиденцията на японското императорско семейство. Дворецът се намира в центъра на Токио, на мястото на бившият замък Едо в голям парк, заобиколен от ровове и масивни каменни стени.

4 ден /19.09.2023/ вторник

Възможност за индивидуално разглеждане на Токио. Свободно време. Нощувка.
Описание: Ще можете да видите Парк Уено – най–популярният парк в града, създаден като лична ботаническа градина на императора. Това не е само парк за разходки, в него са разположени 4 големи музея, 4 храма и Токийския зоопарк, „Токио Скай Трий“ - новата телевизионна кула в Токио, която е най – високата телевизионна кула в света. Възможност за качване на панорамна площадка на 450м. и модернистичен малък град около нея., о. Одайба – „островът на бъдещето“. Модернистичен остров с множество модерни сгради. В него се намира изложбеният център на Тойота и статуята на свободата в Токио и много, много още ...

5 ден /20.09.2023/ сряда

Организиран трансфер хотел в Токио – пристанище Йокохама. Настаняване на кораба. Отплаване в 19.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.

6 ден /21.09.2023/ четвъртък

Пристигане в Кобе в 15.00 ч. Възможност за разглеждане на Кобе. Възможност за разглеждане на Осака. Забавления на кораба. Нощувка.
Описание: Кобе – един от главните пристанища в Япония и основен център на международната търговия. В града процъфтява производството на саке. Ще можете да видите Мерикeн-парка, морския музей и Port кулата, която се смята за един от символите на града, моста Акаши-kaikyo и др. Осака - третият по големина град в страната с над 1400 годишна история. Чрез Осака страната за първи път се отваря и докосва до света, за това и градът е наричан много често портата на Япония. Ще можете да видите първия религиозен храм Шитеножи, Замък Осака от 1583 година, Небостъргачът Умеда, Търговски зони – Минами и Кита ,един от най-големите акваруими в света Osaka Aquarium Kaiyukan и още...

7 ден /22.09.2023/ петък

Възможност за екскурзия до Киото. Отплаване в 18.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.
Описание: Киото е старата столица на Япония. По време на Втората световна война цялата страна е бомбардирана. Киото – със своите 1600 будистки храмове, 400 шинтоистки параклиси, дворци, градини и уникална архитектура, остава непокътнат. Ще можете да видите Златният храм Кинкакуджи, Историческият замък Ниджо, императорския дворец в Киото, квартала Гийон, запазил архитектурата и атмосферата си, където можете да зърнете красиво облечените и гримирани гейши и др.

8 ден /23.09.2023/ събота

Забавления на кораба. Нощувка.

9 ден /24.09.2023/ неделя

Пристигане в Шимоносеки в 08.00ч. Възможност за разглеждане на Шимоносеки. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.
Описание: Шимоносеки се намира , на югозападния край на главния японски остров Хоншу, като протокът Канмон разделя града от южния остров Кюшу. Сред забележителностите са двата морски фара на Ричард Хенри Брънтън, замъкът Чофу, будистки и шинтоистки храмове. Известен е с мостовете и тунелите през протока, един от най-големите аквариуми и ястията с известната риба Туфу.

10 ден /25.09.2023/ понеделник

Пристигане в Пусан /Корея/ в 08.00 ч. Възможност за разглеждане на Пусан Отплаване в 16.00 ч. Забавления на кораба. Нощувка.
Описание: Пусан втория по големина и е най-големият пристанищен град в Южна Корея и петият сред най-натоварените товарни морски пристанища в света. Ще можете да видите един от най-големите повдигащи се мостове в света, Парка „Ендусан“, Пусанската телевизионна кула, един от най известните храмове Хаедонг, рибния пазар и др.

11 ден /26.09.2023/ вторник

Пристигане в Кумамото в 08.00ч. Възможност за разглеждане на Кумамото. Отплаване в 16.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.
Описание: Кумамото се намира на южния бряг на остров Кюшу, в подножието на живописната планинска верига Асо, която е една от най-красивите и уникални планини в цял свят. Ще можете да видите един от най-посещаваните от туристи замъци в Япония – Замъка Кумамото, парка Суйдзендзи и др.

12 ден /27.09.2023/ сряда

Пристигане в Хирошима в 08.00ч. Възможност за разглеждане на Хирошима. Отплаване в 19.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.
Описание:Печално известния град Хирошима е един от големите промишлени центрове на Япония, разположен на брега на вътрешното японско море. Основна туристическа дестинация е Възпоменателният парк. Тук ви очаква и музей, който разказва детайлно историята на атомната бомба и животът в града след злополучния ден. Друга забележителност е замъкът Хирошима. Представлява реконструкция в черно на 5 етажа, заобиколена от ров.

13 ден /28.09.2023/ четвъртък

Забавления на кораба. Нощувка.

14 ден /29.09.2023/ петък

Пристигане в Йокохама. Възможност за разглеждане на Йокохама. Трансфер до летището в Токио. Отпътуване с полет на Qatar Airways за Доха в 22.30ч.
Описание: Йокохама е най-големият пристанищен град в Япония. Градът е разположен на 30 км от столичния мегаполис Токио, за който служи и като „спално предградие“. Ще можете да видите крайбрежения район Minato Mirai със страхотно местоположение покрай водата и с множество атракции, Yokohama Chinatown - най-големият Chinatown в Япония,.Yamashita Park, просторна японска градина Sankeien и др.

15 ден /30.09.2023/ събота

Пристигане в Доха в 04.25ч. Отпътуване за София в 07.45ч. Пристигане в 12.40ч.

Цена: 3068 евро – 6000 лв.
/цена на възрастен в двойна каюта с балкон/
Цена: 2892 евро – 5656 лв.
/цена на възрастен в двойна каюта с прозорец/
Цена: 2725 евро – 5330 лв.
/цена на възрастен в двойна вътрешна каюта/

За повече информация вижте ТУК.