Турагенции

ТЕЗ Тур обяви програмите за Анталия за Нова година

   
ТЕЗ Тур обяви програмите за Анталия за Нова година

За някои туристи лятната отпуска е идеалното време за планиране и на зимните почивки. За това и туроператорите вече започват да публикуват офертите си за коледните и новогодишните празници. “Като тенденция забелязваме, че все повече хора предпочитат да празнуват Нова година в Турция - дестинацията едновременно ни е близка и не се губи много време в път, но и предлага богати програми и става добро празненство”, заяви Милена Недялкова, маркетинг мениджър на “ТЕЗ Тур”.

По тази причина туроператорът се е спрял на една от любимите турски дестинации на българите за своите новогодишни програми - Анталия. Като цяло турците обичат посрещането на новата година и това за тях е един от най-пищните празници. За това и купонът е гарантиран - Нова година в Анталия обикновено е изпълнена с грандиозни гала вечери, вкусни кулинарни предложения и страхотни шоу програми.

“ТЕЗ Тур” ще летят от София, Варна и Пловдив за празника. Туроператорът организира 4 нощувки с отпътуване на 29 декември 2023 г. от всеки от градовете. За тези, които летят от София, има възможност и за 6-дневен престой с отпътуване на 28 декември.

Цените започват от 531 евро на човек и включват самолетен билет от избрано летище в България до Анталия с чартърен полет, пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро), държавна такса сигурност за летищата в Турция, 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг, трансфери летище - хотел - летище, 4/5 нощувки в избрания хотел на съответния пансион, медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

“Подбрали сме само най-добрите хотели в Анталия, които неоспоримо ще организират парти, което да се помни цял живот. През годините сме изпитали лично качеството им - това са хотели, с които редовно работим и през летния сезон. Имената им  са се превърнали в гаранция за качество и внимание към детайла”, сподели Недялкова.

Сред най-популярните предложения на “ТЕЗ Тур” е Ella Excellence Resort. Хотелът е особено подходящ за малки деца, тъй като една от най-големите атракции е детският кът. Той се простира на 5 дка и разполага със занималня, спалня, детски стол, стаи за игра, образователни забавления и много други. Мини клубът има и външна част, която е оборудвана с въжен парк и десетки катерушки и пързалки. Ella Excellence Resort поставя и иновации в детската анимация с единствена по рода си в Турция стая с интерактивни стени, на които децата могат да развиват моторните си умения, докато се забавляват.

С толкова много атракции децата няма да искат да напуснат комплекса, което дава свобода на родителите да се потопят в уникалната атмосфера на хотела.

Cullinan Golf Resort Belek също е предпочитан сред туристите през всички сезони. Хотелът е нов и впечатлява с отличителния си интериорен стил. Дизайнът се съсредоточава върху минимализма и бохо шик движенията, правейки цялостната обстановка изключително релаксираща и приятна. Гледката от единия до другия край е абсолютно изумителна. Богатата природа небрежно се слива с близкото голф игрище и създава усещане за безкрайна зеленина, което влияе страхотно на гостите на хотела. 

Мястото се усеща съвременно и класно едновременно, като за това до голяма степен допринася професионалния персонал. Във всяко кафене и ресторант на хотела се създава 5-звезден комфорт и автентичност, достойни за Мишлен звезди.

Това са само част от хотелите, с които туроператорът организира новогодишни пътувания, но гарантира, че всички запазват именно това ниво. Тези комплекси са по-популярни за лятна ваканция, но всъщност предлагат и разнообразни забавления и дейности на закрито. Сред най-предпочитаните избори са СПА процедурите. Повечето хотели в Анталия са оборудвани с вътрешни басейни, а освен това предлагат и традиционни СПА удоволствия като сауна, турска баня и масажи.  

Отделно всеки от хотелите организира специална анимация за гостите. Друг начин да се разнообрази почивката в Анталия е с някои от игрите в хотелите - независимо дали става думи за конзоли, настолни игри, билярд, дартс, тенис на маса или друг тип съоръжения - турските комплекси са се подготвили да доставят максимално много удоволствие на гостите си.

Изберете Анталия за посрещане на Новата 2024 година!

Йоана Шомова