Новини Транспорт

Авиокомпания предлага на пътниците си разходка с Porsche 918 Spyder

   
Авиокомпания предлага на пътниците си разходка с Porsche 918 Spyder

Когато става въпрос за пътуване със самолет, почти винаги всичко е скъпо. Понякога обаче получавате и награда, за това, че сте си купили билет, особено когато го правите по-често. Авиокомпаниите предлагат приоритетен достъп до салона, а понякога и по-добро място.

Американският превозвач Delta обаче отива още по-далеч в стремежа си да привлече пътници. До края на месеца някои клиентите на компанията, които летят през Атланта, ще получат шанс да се повозят на Porsche 918 Spyder.

За целта обаче трябва да бъдат изпълнени няколко условия. Първото е, че суперколата се намира само на летище „Харстфийлд-Джаксън“ в столицата на щата Джорджия, а второто е пътникът да се прекачва там, тоест да сменя полета.

Летището в Атланта е едно от най-натоварените в САЩ, като през миналата година на него са отчетени 725 000 излитания и кацания (това прави близо 2000 полета дневно). На свой ред компанията Delta има дългогодишна връзка с Porsche,като използва автомобили на марката на няколко летища. Централата на авиокомпанията е в Атланта, където Porsche има собствен център за тестове.

Друго условие, на което трябва да отговаря пътникът, който ще се вози на 918 Spyder, е да бъде член на Delta Medallion - програмата за лоялност на превозвача. Останалото е въпрос на късмет, като пътниците трябва да се оглеждат за екипа на Delta Elite Services, който държи табела с тяхното име.