Новини Събития

На гости на Гуинет Полтроу - луксозната ѝ къща за 5 милиона, която може да бъде наета в Airbnb

   
На гости на Гуинет Полтроу - луксозната ѝ къща за 5 милиона, която може да бъде наета в Airbnb

Монтесито, Калифорния е домашното убежище на много популярни личности. Сред тях са принц Хари и Меган Маркъл, Опра Уинфри, Елън Дегенерес и Гуинет Полтроу. Актрисата и основател на марката за уелнес goop е известна и с начина си на живот, фокусиран върху грижата за душевното и физическото здраве. И той е изцяло отразен както в бизнеса ѝ, така и в дома ѝ.

А именно в къщата си в Монтесито Гуинет Полтроу кани всеки желаещ, любопитен към начина ѝ на живот. Домът ѝ, оценен на близо пет милиона долара, е наличен за наемане от 15 август за една нощувка за до двама човека, чрез платформата Airbnb.

Актрисата сподели новината в Instagram профила си, където издаде, че именно къщата ѝ в Монтесито е мястото ѝ за почивка и психическо разтоварване. "Отивам там, за да презаредя, да мечтая за това, което изграждаме в goop, и да прекарам повече време със семейството си и скъпи приятели", допълва още Гуинет Полтроу.

И като една домакиня за пример, естествено, че се е погрижила гостите в дома ѝ да имат на разположение от продуктите ѝ от goop. За да подхранят "тялото, ума и душата" им, както казва актрисата.

От кадрите от видеото ѝ в Instagram личи, че къщата е луксозна, както и всеки би предположил. Интериорът е приветлив, светъл и просторен, за да се чувства човек уютно и спокойно. Спалнята е с двойно легло, а банята е почти с нейната големина и облицована с мрамор.

Гостите могат да прекарат време и навън, в двора на къщата, който изглежда по-скоро като малка горичка, която я заобикаля. Голям басейн и шезлонги край него, както и вътрешна камина, са сред другите удобства на разположение на посетителите.

В нощувката Гуинет Полтроу включва и преживявания, с които да ги поглези така, както обича да глези себе си. Сред тях са сесия за трансцендентална медитация и релаксиращ спа ден, пише Hello.

Актрисата също така обещава, че лично ще посреща гостите си в деня на резервацията им. Е, това означава, че всеки нейн фен вече има доста по-лесна възможност да се запознае се нея. А пък и ще може да се похвали, че е прекарал една нощ в леглото на Гуинет Полтроу.