Новини Събития

Отвори първият италиански плаж в столицата - Mare Di Sofia

   
Отвори първият италиански плаж в столицата - Mare Di Sofia

От 4-ти август до 2-ри септември столичният стадион "Юнак" се превръща в повече от морски плаж - в концепция, създадена да поглези сетивата, и да предостави плажно преживяване, без да е нужно да напускаме София. В програмата са предвидени специални събития с участието на Papi Hans, Йордан Петков и KITCH, коктейл мастърклас с Fabiola Falasca и др., както и специална капсулна колекция плажни дрехи KNAPP x Malfy Gin.

В петък вечер казахме "Ciao, Mare di Sofia" с грандиозното откриване на първия италиански плаж в София, който ни пренесе на брега на Амалфийското крайбрежие. Под звуците на впечатляваща музикална програма с участието на DARA, в компанията на морски пясък, плажна атмосфера и специални Malfy Gin коктейли, стотици популярни личности, инфлуенсъри и медии приветстваха началото на амбициозния проект.

Създаден, за да предложи "морско бягство" в сърцето на градския пейзаж, Mare di Sofia е едномесечен визионерски проект на Malfy Gin, който обещава да се погрижи за доброто плажно настроение на всички в София, които мечтаят за море и нови преживявания. Преобразявайки стадион "Юнак" в неповторим плаж с пясъчни брегове, програмата от специални събития на Mare di Sofia ще включва италиански брънчове всяка неделя, цветни партита, вдъхновени от различните вкусове Malfy Gin, диджейски вечери, както и специални събития, сред които Yacht Party с участието на Papi Hans, дневно KITCH парти с Йордан Петков, коктейл мастърклас с Fabiola Falasca и много други.

Лимитирана капсулна колекция плажни облекла KNAPP x Malfy Gin

Освен хедонистки оазис, от Malfy Gin са се погрижили да предложат на "dolce vita" ентусиастите и подобаващ дрескод към него - ексклузивна капсулна колекция KNAPP x Malfy Gin, създадена специално за целта. Колаборацията между италианския джин с талантливия български моден дизайнер Антония Йорданова и бранда KNAPP е олицетворение на духа на амалфийската атмосфера. От уникален дизайн бански до цветно кимоно, изпъстрено с амалфийски цветове, колекцията от beach essentials е създадена за хора с вкус и влечение към типичното италианско бохемство, и е вдъхновена от безбрежната синева и лимонената свежест на италианското крайбрежие. Официално колекцията бе представена ексклузивно в Mare di Sofia непосредствено след откриването, като от днес ще бъде достъпна само онлайн в модния сайт Answear.bg

Специални събития всеки петък и събота през август

Всеки, стъпил на плажа на Mare di Sofia, ще се пренесе на живописното крайбрежие на Амалфи, без да напуска любимата София. Мястото посреща с автентичен плажен бар, където всеки може да поглези сетивата си с изискана селекция от коктейли, включително цялата колекция на Malfy Gin - класическият Originale, свежият con Limone, деликатният con Arancia, и нежният Gin Rosa. Голямата изненада e уникалният коктейл "Mare di Sofia", създаден специално в името на проекта, събиращ в едно духа на летните амалфийски вечери софийската градска среда.

Освен морския пясък и настроение, Mare di Sofia предлага и редица специални събития, сред които дневни, вечерни плажни партита и тематични събития с уникален дрескод, които се очаква да съберат редица звездни гости.

Програмата включва:

After Work Social Club party от Go Guide | 9.08 , за да можете да разпуснете в сряда вечер след работа, и то напълно безплатно.
Коктейлен уикенд с глобалния посланик на Malfy Gin - Fabiola Falasca | 11-12.08, където ще се насладим на изкусителни коктейли, цветно парти и специален cocktail мастърклас, за да се научим как да си забъркаме вкусовете на лятото.
Дневно плажно KITCH парти с yordan_ptkv | 19.08; Йордан Петков е културен феномен в града. Специалното Italian twist издание на неговото KITCH парти, със сигурност ще вдигне настроението и ще привлече повече пищност и посетители към програмата на събитията в Mare di Sofia. А дрескодът, разбира се, ще е италиански кич!
Яхтено парти с Papi Hans | 26.08, за да затегнем платната и да отплаваме към крайбрежието на Амалфи, Италия. Cin, cin!
Цветни партита всеки петък, вдъхновени от цветовете на Malfy Gin и с участието на Preyah, Dessy & The Shining Stockings, Elena Sirakova & Band и още.
Италиански брънчове - Освен богатия избор от коктейли и неповторими събития, желаещите да поглезят небцето си, ще могат да се насладят и на брънч в италиански стил всяка неделя през настоящия месец. Посетителите на Mare di Sofia ще могат да опитат автентични италиански деликатеси, наслаждавайки се на слънчевата си неделна сутрин.
Диджейски вечери

И още много други цветни и вълнуващи събития, морски бриз и музика! Последната вечер на 2-ри септември ще бъде отбелязана със специално Closing Color парти с DJ Marten, което обещава истински екстаз от емоции и цветове! За да целунем лятото за довиждане, както подобава.

Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на www.maredisofia.com. Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30, като стандартната цена за вход е 10 лв., с изключение на специалните събития. На Mare di Sofia се допускат лица, навършили 18 години.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати