Новини Събития

Ден на плажа в Черна гора излиза между 70 и 100 евро на четиричленно семейство

   
Ден на плажа в Черна гора излиза между 70 и 100 евро на четиричленно семейство

Между 70 и 100 евро ще трябва да заделя на ден четиричленно семейство  за плажуване на адриатическото крайбрежие на Черна гора, изчислява сръбската телевизия “Нова”. Сумата включва храната, сладоледи, може би две кафета, шезлонги, чадър, батут или водно колело за децата.

След 17 часа шезлонгите и чадъри на плажовете на Будванската ривиера могат да се ползват безплатно, освен ако не са на някой хотел. Цените за два шезлонга и чадър се движат от 10 евро, най-често 15 до 40 евро в зависимост от плажа. Има и ексклузивни локации като  „Свети Стефан“, плажовете Кралев и Краличин, където тази привилегия струва до 200 евро, отбелязва “Нова”

На градския плаж в Будва четиричленно семейство ще трябва да плати минимум 70 евро, ако реши един ден да бъде на плаж от сутринта до вечерта, ползвайки шезлонги на средна цена, храни се в заведение за бързо хранене, децата изядат по един сладолед, а възрастните пият кафе или бира. Ако пък децата поискат водно колело или един час да скачат на батут, това ще струва по още 20 евро.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати