Новини Хотели

HI Hotels Imperial Resort в Слънчев бряг посреща българите до средата на октомври

   
HI Hotels Imperial Resort в Слънчев бряг посреща българите до средата на октомври

Слънчев бряг е страхотен избор за релаксираща морска почивка. В курорта има комплекси, които не се фокусират върху парти културата, а върху непреходния лукс, висококачественото обслужване и активната почивка. HI Hotels Imperial Resort е един такъв хотел, който залага на удобството и релакса.

Той е разположен на първа линия в южната част на курорта - само на 100 метра от брега на морето и на един километър от Несебър. Комуникативната локация е огромен плюс, тъй като позволява на гостите да се забавляват в курорта.

Самият комплекс е изцяло реновиран през 2017 г. и ежегодно обновява базата си. Хотелът разполага с 496 помещения в шест категории: двойна стая, двойна делукс стая, фамилна стая, студио, апартамент делукс и фамилен апартамент. 

Всички стаи са луксозно и уютно обзаведени и предлагат климатик, LCD TV, мини хладилник, персонален сейф, телефон, високоскоростен Wi-Fi и сешоар в баните. Гостите могат да изберат и гледката на стаята си, като хотелът предлага такава към близкия парк и към морето.

Цените за стандартна стая започват от 268,50 лв. за нощувка на база Ultra All inclusive. За делукс стая същата услуга е на цена от 292,50 лв. Студиото е подходящо за двама възрастни и две деца, тъй като е малко по-голямо като квадратура от двойните стаи. Въпреки това всички легла са в едно общо помещение, което го прави по-подходящо за семейства с малки деца. При този вариант цените започват от 408,75 лв. за нощувка.

Фамилните стаи се състоят от две отделни двойни стандартни помещения със свързваща врата между тях. Те са популярен избор за приятелски двойки или за семейства с по-големи деца. Тяхната цена започва от 434,25 лв. за нощувка.

Едноспалният апартамент на HI Hotels Imperial Resort се състои от две отделни стаи (хол и спалня) и две бани. В него могат да се настанят до четирима възрастни гости. Повечето от апартаментите имат изглед към морето и големи тераси, които са идеални за сутрешно кафе и вечерни аперитиви. Семейства с две деца също ще се впишат добре в този апартамент, който се води делукс и нощувката в него е на стойност от 652,65 лв.

Хотелът разполага и със 17 двуспални фамилни апартамента. Този клас настаняване се разгръща в две спални, баня и хол. Те не винаги са разделени от врата. Цената започва от 624,38 лв. на вечер.

Концепцията на хотела е Ultra All Inclusive и всички удобства от този пакет са включени в цената на нощувката. Този тип настаняване включва изхранване на пълен пансион, както и достъп до всички услуги на територията на хотела. В случая на HI Hotels Imperial Resort те са: аеробика, дартс, водна гимнастика, плажен волейбол, танци, детска шоу програма, детска дискотека, музикално-артистични програми, сплаш зона, детски басейн, външен басейн, закрит плувен басейн, джакузи, шезлонги и чадъри край басейните, бебешки принадлежности, многофункционална зона за игри и тенис корт.

Освен стандартните резервации, HI Hotels Imperial Resort предлага и няколко интересни оферти. “Семейна ваканция 2023” е чудесен вариант за семействата с деца. Пакетът предлага ексклузивни цени, започващи от 183 лв. на стая. Подобен е и пакетът “Златни години”, предназначен за гости 55+, чиито цени започват от 55 лв. на човек.

HI Hotels Imperial Resort е най-добрият избор за семейна почивка. Деца до 12 години се настаняват при специални условия, а за деца до 2 години се предлага безплатна кошарка.

Комплексът разполага и с три заведения, които поднасят местна и световна кухня, приготвена от хотелските шеф готвачи. В основните ресторанти “Александрия” и “Казабланка”, оборудвани по последните тенденции в храненето, се предлагат 5 тематични вечери всяка седмица, а активно плажуващите гости могат да открият в Снекбар “La Piazza” вкусна и разнообразна храна през целия ден – късна закуска / брънч, алтернативен обяд и следобеден снак.

Хотелът разполага още и със СПА, което е оборудвано с всичко необходимо за една невероятна почивка. В СПА центъра гостите могат да намерят медицински кабинети, инфраред сауна, класическа финландска сауна, класически, азиатски и ориенталски масажи, турска и парна баня, фитнес салон, козметични процедури и терапии.

HI Hotels Imperial Resort е натрупал през годините богат опит в провеждането на мероприятия с различен характер: семейни (сватби, абитуриентски балове, рождени дни) и фирмени (тиймбилдинги, обучения, семинари и конференции).

Слънчев бряг започва бавно да променя облика си и хотели като HI Hotels Imperial Resort го доказват. Комплексът е доказателство, че почивката в курорта може да е луксозна, релаксираща и запомняща се!