Новини Хотели

Месец на българската музика в СПА Ризорт Св. Иван Рилски, Банско

   
Месец на българската музика в СПА Ризорт Св. Иван Рилски, Банско

Трамвай номер 5, Дичо, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова и Искрен Пецов ще ни зарадват със своите незабравими концерти по случай дебютното издание на „Месеца на българската музика в СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”, Банско!

Бъдете част от това музикално приключение и се потопете в поредица от вълнуващи изпълнения на любимите български изпълнители. Всяка събота в Рустик Лаундж Бар от 21:00 ч. ще ви очаква някоя легенда от българската музикална сцена, която ще зареди душата ви с добро настроение, хубави емоции и ще остави един незабравим спомен от почивката ви.

П Р О Г Р А М А

02.09 - Трамвай номер 5

09.09 - Дичо

16.09 - Кристина Димитрова

23.09 - Маргарита Хранова

30.09 - Искрен Пецов

Достъпът до концертите е включен в цената на настаняването за всички гости с индивидуални резервации (*до изчерпване на местата. Не е гарантирано седящо място. За гости от организирани мероприятия и туристически групи се прилагат допълнителни такси за достъп.). Затова побързайте и направете вашата резервация в най-добрия 4* планински СПА хотел в България за последните 2 години и си подарете една незабравима музикална почивка.


ПРОМО ОФЕРТИ за настаняване през Септември

до 10.09 | 10% отстъпка при 3+ нощувки или 20% отстъпка при 5+ нощувки

11.09 - 30.09 | Резервирай 4, Плати 3 нощувки

+ БЕЗПЛАТНО настаняване на 2 деца до 12 (ненавършени години) в стая или апартамент с двама възрастни (с изключение на датите 21-24.09 вкл.)