Новини Хотели

Гранд Хотел Свети Влас съчетава ваканцията със здравословни практики

   

Гранд хотел Свети Влас е до плажа
  Гранд хотел Свети Влас

Изборът на хотел за лятната ваканция може да е стресиращ, имайки предвид богатия избор и привидно изглеждащите подобно варианти. Но ако търсите комплекс, който наистина да се открои с атмосфера и внимание към детайла, то Гранд Хотел Свети Влас е вашето място. Този изискан хотел предлага уникална комбинация от красива природа, безупречно обслужване и изискани удобства, които правят престоя в него незабравим. И добавя към тях възможност за достъп до професионални здравни услуги, които да превърнат лятната почивка в зареждащо и ревитализиращо преживяване за тялото и духа.

Гранд Хотел Свети Влас е разположен

в един от най-живописните райони на Българското Черноморие – Свети Влас. Селището се гордее с уникална архитектура и красива природа, а хотелът гордо се вписва в този контекст.

С изглед към морето и планината, той предоставя идеална комбинация от морски бриз и планинска свежест. Този баланс се пренася и в архитектурата и интериора на хотела. Те съчетават съвременен дизайн и класическа елегантност. Внимателно подбраните елементи категорично създават усещане за уют и лукс. Това, което обаче същински отличава Гранд Хотел Свети Влас от другите хотели в курорта, е богатият избор от удобства, които биха удовлетворили и най-взискателните клиенти.
Хотелите от веригата са се превърнали в символ на висококачествените СПА и фитнес услуги.

СПА центърът

на хотела е най-големият и най-добре оборудван СПА център в района.

На разположение на гостите са външна и вътрешна СПА зона, които разполагат с вътрешен акватоничен басейн и джакузи, външен термален басейн и външно джакузи, контрастно топило, финландска сауна, солна сауна, арома парна баня, турска баня, панорамна парна баня, лакониум и релакс зона. Гостите на хотела ги очаква и фитнес център от веригата Pulse, както и луксозни кабинети за СПА и детокс процедури. 
Придържайки се към концепцията за по-добро здраве чрез време за себе си, хотелът се откроява и с функциониращата в него специализирана клиника за отслабване, детокс и диететика –

Pulse Health Center.

Здравният център разполага с медицински кабинети с най-съвременна апаратура за диагностика и лечение, в които работят квалифицирани специалисти. Така че освен за почивка, Гранд Хотел Свети Влас е идеален и за първи стъпки към мечтаното тяло.


Но тренировките и качествената почивка са нищо без висококачествената храна. Затова и ресторантите към комплекса предлагат едновременно изискана кухня и богат избор от вкусни и богати на нутриенти храни. От традиционна българска кухня до интернационални вкусове, всяко желание може да бъде задоволено в основния ресторант Rose, който предлага несравними гледки към морския хоризонт и плажната ивица. А най-важното е, че няма нужда гостите да правят компромис с качеството нито на храната, нито на обслужването!


Хотелът разполага с няколко различни бара, предлагащи разнообразие от напитки, включително и за любителите на здравословния начин на живот. В протеиновия бар гостите могат да презаредят батериите с най-високия клас фитнес добавки и протеинови шейкове, след  което да се отправят към баровете в лобито и край басейна, за да се насладят на по-разнообразни напитки.

Едно от най-големите предимства

на Гранд Хотел Свети Влас е неговият експертен персонал. От приятелски настроената рецепция до внимателно подбраните СПА и медицински терапевти в Pulse Health Center, всеки член на екипа работи усърдно, за да гарантира незабравимо преживяване на гостите.
Всички тези фактори превръщат Гранд Хотел Свети Влас в истински оазис на спокойствие и разкош на брега на морето. С прекрасна локация, изискан дизайн и богат избор от удобства и здравни услуги, той предоставя възможност за уникално преживяване на всеки гост. Независимо дали сте търсещи романтична почивка, семейна ваканция, луксозна СПА ваканция или старт на здравословния начин на живот, Гранд Хотел Свети Влас може да задоволи всички ваши очаквания и дори да ги надмине.

Йоана Шомова