Турагенции

Usit Colours пусна промоционални оферти за Карибите

   
Usit Colours пусна промоционални оферти за Карибите

За някои летният сезон е към края си, но за други морските приключения тепърва предстоят! А какво по-хубаво от септемврийско бягство на тропическо място, където няма мрачно време и стрес, а само релакс и усещане за безвремие. Е, Карибите определено са популярен избор за такава почивка!  

Екскурзията до Карибите предоставя неповторими предимства за българите. Регионът се отличава с изумителни плажове, бистри води и разнообразие от острови, всеки със своя характер. Хората могат да се насладят на разнообразни туристически атракции, водни спортове и луксозни курорти, които предлагат спа процедури и гурме храни. Локалната кухня и култура осигуряват автентични изживявания, а тропическият климат позволява почивка през цялата година. Природните красоти включват разнообразни пейзажи и биоразнообразие, а възможностите за снимки са впечатляващи.  

Карибите са идеални за релаксация и бягство от стреса на ежедневието, предоставяйки спокойствие и красота за всеки вид турист. А цялото това блаженство е на  

промоционални цени  

до 26 август 2023 г. към туроператора Usit Colours. Компанията предлага намаления за групите, които през септември отпътуват за Доминикана, Куба и Мексико. Макар и близки като култура, тези държави имат някои разлики в туристическите възможности.  

Доминиканската република  

е най-подходяща за почивка и нощен живот. Плажовете в Пунта Кана определено са сред най-красивите в света и им се носи несравнима слава. Цялата държава има много строга политика, която пази околната среда. Именно поради тази причина, Доминикана е едно от местата, които почти напълно е запазило дивата си природа. Това прави местните води наистина чисти, а плажовете - добре поддържани и идеални за туристите. Независмо дали посетителите ще изберат да се препичат на слънце, да плуват, да се гмуркат с морските обитатели или да пробват различни морски спортове, то със сигурност преживяването ще е незабравимо. 

Промоционалните оферти на Usit Colours за страната започват от 884 евро на човек и включват 7 нощувки в хотел по избор на туриста на база All Inclusive, самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид с включени такси и багаж, трансфер летище – хотел – летище и медицинска застраховка с покритие 3 500 евро. Туроператорът осигурява и билети от София до Мадрид срещу допълнително заплащане. 

Мексико от своя страна  

е дестинация с много повече възможности за културопознавателни екскурзии. Традиционно американците избират съседната държава за море и се наслаждават на висококачествените луксозни курорти. Но за хора, които пътуват за пръв път в страната, винаги е интересно да видят някои от местните забележителности или да се разходят в по-големите градове като Канкун. Той е разположен на крайбрежието на Мексико и е известен с изумителните си бели плажове, топлите температури и изисканите курорти, които осигуряват комфорт и релаксация. Канкун съчетава вълнуващи възможности за водни спортове като гмуркане, сърфинг и джетове, с богата културна сцена, включваща древни майски руини и музеи. Любителите на нощния живот могат да се насладят на оживените клубове и барове. Красотата на Карибите оживява в този регион чрез специфичния стил на архитектурата и топлите цветове на сградите. В същото време, Канкун предоставя и възможности за отдих, уют и уникални пейзажи, които го правят популярна дестинация за туристи, търсещи разнообразие и незабравим опит. 

Usit Cоlours предлагат програма именно за там на цена от 978 евро на човек. Тя отново покрива същите услуги като организирания полет е от Мадрид до Канкун. За 7-те нощувки по програмата туроператорът е избрал хотел RIU Lupita - петзвезден комплекс с дългогодишен опит в хотелиерство. Веригата несъмнено се е превърнала в синоним за висок стандарт на обслужване и доброто преживяване там е гарантирано.  

Куба пък е една от най-горещите точки  

в туристически план и не, не става дума само за страхотен тропически климат. Тя пленява със страст, красота и уникален дух. Типично за латиноамериканските страни, островът посреща гостите си с екзотични ритми като салса и румба, а лазурно сините води те карат да не искаш да тръгнеш.  

Страната предлага много богатства, но е най-предпочитана за активна почивка. Несъмнено най-популярният курорт за това е Варадеро. Той се отличава с прекрасни плажове с бял пясък и тюркоазени води, които го правят идеално място за релаксираща почивка и морски спортове. Плажната ивица е продължителна, простираща се на около 20 километра, като се нарича и "Перлата на Карибите". От друга страна столицата Хавана също предоставя множество възможности за забавления. Затова е добре почивката в курорта да се съчетае с дневна екскурзия до столицата.  

За септемврийско приключение в Куба цените започват от 1031 евро на човек. С директния полет от Мадрид до Хавана и обратно, туристите си гарантират спокойстие и удобство без множество прекачвания. 7-те нощувки са напълно достатъчни, за да се съчетае полезното с приятното и да остане време както за забавления на плажа, така и за екскурзии и обиколки.  

Ако копнеете за още топли мигове край морето и през септември, сега е моментът да си подарите незабравима карибска почивка. Потопете се в страстите на Латинска Америка и се насладете на една същински гореща ваканция! 

Йоана Шомова