Оферти

Нова Година в Куба, Хавана и Варадеро

   
Нова Година в Куба, Хавана и Варадеро

1-ви ден, 29.12.2023 : София - Мадрид 
Среща на летище София , Терминал 2 за полет от София до Мадрид в 17:05 ч. Каца в Мадрид в 19:40 ч. Трансфер и настаняване в хотел 3* в Мадрид в района на летището. Нощувка.

2-ри ден, 30.12.2023 : Мадрид - Хавана
Закуска. Трансфер до летището в Мадрид за директен чартърен полет  до Хавана с АК „World2Fly“ в 14:30. Каца в Хавана, Куба в 19.40ч. местно време. Трансфер до избрания хотел в Хавана. 

Вечеря. Нощувка. 

3-ти ден, 31.12.2023 : Хавана
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Сити Тур на Хавана
 Тръгване от хотела. Посещение на колониална Хавана, обявена от ЮНЕСКО за Културното наследство на човечеството. Разходка из стария град, с неговите площади, крепости и сгради построени от испанците  през 16 и 19 век .Транзитна спирка на Bodeguita del Medio и главните улици и булеварди на Старата Хавана. Спирка на Capitolio. Посещение на галерията Maikel Херера. След това ,ще продължим  тура с панорамен изглед от  Университета на Хавана и спирка на Площада на Революцията с време за снимки. Връщане в хотела.

Времетраене: ½ ден.
Цена: 45 евро/ 89 лв.
Честита Нова Година! 
Посрещане на Новата 2024 г. в ресторанта на хотела – включена Гала вечеря в цената
Нощувка.

4-ти ден, 01.01.2024: Хавана
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане до долината Винялес.
Отпътуване с автобус от Хавана до долината Винялес, която е известна със своите красиви пейзажи в Куба. Също така регионът е известен и с производството си на едни от най-висококачествените пури. Разходка до праисторическия стенопис и до Индианската пещера. Следва типичен креолски обяд в района. Обиколката продължава с посещение на града Пинар дел Рио, известен също със кубински пури.

Времетраене: целодневна екскурзия
Цена: 90 евро / 177лв.
Вечеря.Нощувка.

5-ти ден, 02.01.2024: Хавана- Варадеро
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер с автобус до Варадеро. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

6-ти ден, 03.01.2024: Варадеро
Закуска. Свободно време. Свободно време за плаж или възможност за допълнителна екскурзия - Посещение на Гуама

Отпътуване от хотела с автобус до Ciénagade Zapata. Кратка пауза на  Фермата Fiesta  Campesina. Ще продължите екскурзията си до Ла Бока и ще посетите Фермата за крокодили. Ще се насладите на пътуването с бърза лодка до репликата нa Aldea Taína. Кратка почивка за обяд в местен ресторант. Трансфер до хотела във Варадеро. 
Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Включен обяд с напитки.
Цена: 65 евро/ 128 лв. 
Вечеря. Нощувка.

7-ми ден, 04.01.2024: Варадеро
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за допълнителна екскурзия - Трите града
Тръгване от хотела с екскурзовод. Транзитна спирка в "Parador Fiesta Campesina" на Националната магистрала. Посещение на Санта Клара: Площада на Че Гевара и Бронирания влак. След това ще продължим маршрута 
до Тринидад през Санти Еспиритус. Обяд. Обиколка на Тринидад: Главният Площад, Църква, Музей, Къщата Алфареро, Пазара на Занаятчиите и Канчанчара. Отпътуване към Сиенфуегос. Транзитно посещение на Парка, Прадо и Двореца на Долината. Трансфер до Варадеро с транзитна спирка в транзита на Ранчон Де Агуада.
Цена: 95 евро/ 186 лв. 
Времетраене: целодневна екскурзия 
Вечеря. Нощувка.

8-ми ден, 05.01.2024 Варадеро
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Seafari Cayo Blanco Plus (от Варадеро с включен обяд) Отпътуване от хотела. Разходка с  Катамаран и шнорхелинг на Коралов риф. Време за плаж в Кайо Бланко. Обяд (въз основа на: Омар, скариди, октопод, пиле, хляб, ориз, зеленчуци, обяд, десерт, кафе). Включени напитки, снаксове и анимация по време на разходката с Катамаран. Също така, включва 10 минути взаимодействие с делфини. 
Времетраене: целодневна екскурзия
Цена: 118 евро/ 232 лв.

9-ти ден, 06.01.2024: Варадеро - Хавана - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Хавана за директен чартърен полет до Мадрид в 22.00 ч. 
10-ти ден, 07.01.2024: Мадрид - София
Пристигане в Мадрид в 11.30 ч. Полет  от Мадрид за София с АК България Ер в 18:25 ч. Кацане в София в 22:50 ч.

За повече информация вижте ТУК.