Оферти

Да посрещнем заедно новата 2024 година в Солун, в хотел „Holiday Inn“ 5*

   
Да посрещнем заедно новата 2024 година в Солун, в хотел „Holiday Inn“ 5*

Програма на пътуването

Ден 1

Отпътуване от гр. София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) в 07:00 ч., Дупница в 08:30 ч., Благоевград в 09:00 ч. и Сандански в 10:00 ч. Преминаване през граничните пунктове Кулата и Промахон. Пристигане в Солун в ранния следобяд и настаняване в хотел “Holiday INN” 5*. Хотелът е разположен в центъра на Солун, на пешеходно разстояние от пристанището, площад „Аристотелис“ и оживените, главни търговски улици в града.
Следобяд предстои панорамна обиколка на града с автобус, от която ще научите всичко най-важно за историята на града и забележителностите му. По време на тура ще видите: Бялата кула – символът на града; площад „Аристотелис“; паметниците на Филип II Македонски и Александър Македонски; арката на император Галерий; ротондата „Св. Георги“; крепостните стени и старата градска част, където на най-високата й точка се намира крепостта „Ептапиргио”, откъдето се открива прекрасна панорама към целия град и Термическия залив; църквата „Св. Димитър”, където се пазят мощите на покровителя на града - Св. Димитър и много други. Свободно време в центъра на града с възможност за разходка, шопинг и вечеря. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Свободно време в центъра на града. На пешеходно разстояние от хотела се намира “One Salonica Outlet Mall”, като допълнителна възможност за шопинг и разходка.
Вечерта – празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела, с петстепенно специално меню, музика на живо и много изненади за гостите. ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2024 ГОДИНА!

Ден 3

Късна закуска. Свободно време. Вечерта, възможност за организирано посещение и вечеря в местен ресторант, с музика на живо. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София (ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”) вечерта.

За повече информация вижте ТУК.