Новини Хотели

The Pool House - имот от Airbnb с басейн за $500 000

   
The Pool House - имот от Airbnb с басейн за $500 000

Релаксацията е ключът към добрата почивка. А няма по-подходящо място да я постигнете от имот от листата на Airbnb, разположен в Скотсдейл, Аризона, който се предлага с частна „мързелива река“, която можете да имате само за себе си. Търсачите на удоволствия могат да се настанят в The Pool House - дом, в който собствениците са инвестирали 500 000 долара, за да създадат напълно уникален басейн в курортен стил.

„Повече от половин милион долара са похарчени, за да се създаде единствен по рода си басейн“, посочват анонимните притежатели на имота в своята обява в Airbnb.

„Този дом разполага с един от най-големите басейни в жилище в целия щат Аризона. Всичко е чисто ново отвътре и отвън. Току що е завършен пълен ремонт на имота,” допълват те.

Основният басейн се намира точно пред задния двор на дома и е заобиколен от зашеметяваща каменна зидария и буйна зеленина. Проправяйки си път извън основната зона, гостите могат да се носят толкова дълго, колкото искат по мързеливата река, която лъкатуши под двата моста на басейна.

 

Той пък е готов за парти благодарение на многоцветните си светлини, посочва T+L. Предлага и воден бар, който може да бъде напълно зареден при пристигането на туристите.

За тези гости, които се надяват да плуват както през нощта, така и през зимните месеци, има опция за отопление на басейна.

„Обикновено препоръчваме басейнът да се отоплява от 15 октомври до 31 май, за да е комфортна температурата за плуване“, казва собственикът. „За да сме сигурни, че той е отоплен, изискваме предизвестие минимум три дни преди пристигането ви.“ Басейнът обаче не е единственото отличително нещо на това огромно жилище.

Домът със седем спални може лесно да приюти до 16 гости, като предлага пълно обслужване от портиер, доставка на хранителни стоки по избор, масажи на място, йога, зона за шафълборд, баскетболно игрище и много игри на трева.

Къщата с басейна в момента се отдава под наем за $1995 на вечер в Airbnb. И въпреки че със сигурност е един от най-популарните обяви с частни басейни на сайта, не е единствената. Ето още пет имота с мързеливи реки само в САЩ, от които можете да избирате.

 

 Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати