Хотели

С впечатляваща нова визия Парк и Спа Хотел Марково ще посреща своите гости

   
С впечатляваща нова визия Парк и Спа Хотел Марково ще посреща своите гости

С идването на есента Парк и Спа Хотел Марково ще затвори вратите си за гости, за да започне реновация на хотела. Ремонтът стартира на 02.10.2023 г., за да може с нови сили и впечатляваща визия да посрещне своите гости още за Коледните и Новогодишните празници. „Пакет 22 септември“ със Стефан Илчев се явява като „последния влак“ за забавното приключение в Парк и СПА Хотел Марково преди началото на обновлението.

Какво ще включва ремонтът?

Ремонтът ще обхване почти всички части на хотела, а дизайнът е проектиран от една от най-добрите фирми в България. От декември можете да очаквате изцяло обновени, със страхотен интериор и модерен дизайн, всички 80 стандартни стаи. Фоайето и рецепцията щ ебъдат изцяло реновирани, ще има и уникална по рода си аркадна зала с най-новите игри за малки и големи. Лоби барът и СПА рецепцията също ще претърпят основна промяна. От хотела обаче засега не разкриват прекалено много информация предварително, за да запазят изненадата пълна, когато го посетите след отварянето.

В Парк и СПА Хотел Марково вярват във високото качество на услугите си. Именно затова следят изкъсо всички удобства, които предлагат, и постоянно си поставят нови цели. Предоставянето на още по-високо качество и нови удобства е основен приоритет.