Оферти

Една незабравима Нова Година на остров Тенерифе - Канарски Острови

   
Една незабравима Нова Година на остров Тенерифе - Канарски Острови

Отпразнувайте една незабравима Нова година на остров Тенерифе - Канарски Острови само на цени от €819. Датите на отпътуването са 28.12.2023 - 02.01.2024 г. Екскурзията са с директен чартърен полет до приказните места на Канарските острови. Невероятния субтропичен климат предразполага желаещите за посетят тези прекрасни места целогодишно. Тенерифе е един от най-популярните острови на който постоянно се организират различни събития, нестихващ нощен живот и различни забавления.

Въпреки това за всички, които обичат приключенията и разнообразието има възможност за допълнителни и много интересни екскурзии и до останалите острови. Фантастична храна и прекрасният климат са емблемата на това прекрасно място.

1-ви ден - Излитане от летище София с директен чартърен полет на авиокомпания България Еър. Кацане на летище Los Rodeos-Тенерифе и посрещане от представител на туристическата агенция, след което следва трансфер до предварително избраният от вас хотел. Настаняване. Свободно време или по-желание допълнителна екскурзия. Нощувка

2-ри ден - Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия.

3-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия.  

4-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия. НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.

5-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия.  

6-ти ден - Закуска. Свободно време, с възможност да се разходите, да закупите сувенири и подаръци, преди да отпътувате обратно за България. Следва трансфер до летището за  директен полет до София.

За повече информация вижте ТУК.